Firmarastit 2014

Vuoden 2014 Firmarastit ovat ohi.

Tänä vuonna aloitettiin maanantaiset kuntorastit yhteisellä kalenterilla uudistetuin menetelmin kun aikaisemmat rakentajain-rastit (alkuun RKM-rastit) yhdistettiin muidenkin kuntorastitoimintaa pitävien seurojen kanssa.
Seurojen käytössä olevaa Emit-kalustoa ja tietotekniikka hyödynnettiin nykyaikaisella tavalla ja oma Firmarastit-sivusto TuS:n nettisivulla on pitänyt kaiken ajan tasalla. Toimintaa on tukenut tänä vuonna 23 yritystä maksamalla syntyneet kulut ja pienen korvauksen tehdyistä talkootöistä. Ehkä saamme ensi kaudeksi lisää yrityksiä tarjoamaan työntekijöilleen tätä TYKY-toiminnankin kannalta merkittävää työpaikkaliikuntaa.
Tämän vuoden 16 maanantai-illan tapahtumassa oli yhteensä 1350 osanottajaa keskiarvolla 84 / ilta, ja osanotto vaihteli välillä 42-120. Järjestelyissä oli mukana 7 lähiseudun suunnistusseuraa, joiden toimitsijoille kuuluu suuret kiitokset tapahtumien käytännön järjestelyistä. Samaten kiitokset taloudellista tukea antaneille yrityksille - toivomme että seurojen antama palvelu on vastannut odotuksia ja voimme jatkaa samoissa merkeissä myös ensi vuonna.

Järjestäjien puolesta hyvää syksyä kaikille! Kuntorasteja riittää vielä.
t. Urpo Vaininen

Info

Radat

n. 2 km helppo, sopii aloittelijoille
n. 3 - 3,5 km normaali
n. 5,5 - 6 km vaativampi

Lähdöt

maanantaisin klo 16:30 - 18

Huom! Täytä osallistumiskortti kaikilta osin huolellisesti selvällä käsialalla. Tämä on välttämätöntä tulosten laadintaa varten.