Turun Suunnistajat

KESÄ-cup 2018

30.7.

Kesä-cup VI päätti vuoden 2018 Kesä-cup sarjan. Viimeisessä osakilpailussa oli mukana 57 lasta kilpailemassa cupin voitosta tai muuten vaan kivassa tapahtumassa. 

Kesä-cup järjestäjät kiittävät kaikkia osallistujia ja huoltajia. Mukavaa oli taas järjestää nämä kilpailut. Tuloksia voi katsella NEOrastit sivuilta tästä ja sieltä löytyvät myös kokonaispisteiden voittajat.

Kiitos.

23.7.

Kesä-cup V Yo-kylä "tuttuine" sokkeloineen tarjosi lapsille turvallisen, mutta erittäin haastavan alustan. Lapsia mukana 55, hellekisaksi hieno määrä. 

Ensiviikolla Kesä-cup 2018 finaali, tutussa paikassa Kristillisellä opistolla. Tarjolla metsää ja pururataa. Heti kun sarjat ovat valmiit, seuraa palkintojen jako. Jokaisen sarjan kolme parasta pisteiden kerääjää palkitaan. Totuttuun tapaan sijoitukset määräytyvät ensin pisteistä. Jos samoilla pisteillä on enemmän lapsia voitot määräävät sijoituksen, jos nekin tasan toiset tilat jne. 

9.7.

Kesä-cup IV Naantali tarjosi tällä kertaa nopeaa suunnistusta Naantalin auringossa. Ratoja kiersi 72 lasta mitä voidaan pitää mahtavana määränä heinäkuun puolessa välissä. Iloisia ilmeitä ja nauravia lapsia, järjestäjät olivat mielissään. Ensi viikolla pidämme FIN5 tauon KESÄ-cupin osalta, mutta suunnistamaan pääsee NEOrasteilla jossa tarjolla normaalit NEO radat.  23.7. KESÄ-cup jatkuu Nummen koululta sprintti suunnistuksen parissa. Yo-kylä tarjoaa nuorimmille kivaa suunnistusta ja vanhemmat pääsevät mittailemaan eri reittien välillä. 


2.7.

KESÄ-cup III takana. Hienosti lapsia mukana yli 70. Haastavat radat haastoivat lapset ja eritoten vanhemmat... Välillä pieni maltti auttaa suoritusta ja sen jälkeistä tunnetilaa. Hienoja suorituksia paljon ja osuvasti yksi isä kommentoi, "lapset olivat kuin flipperissä". Ensiviikolla jatketaan Naantalissa. Suosikaa kimppakyytejä jos mahdollista.


25.6.

KESÄ-cup II kilpailtu. Mukavasti lapsia mukana (77) ja ilmatkin suosivat kisaajia. Tulospalvelu korjailee tuloksia vielä illalla. Tulossivuilta löytyy reittihärveli, käykää piirtämässä omat reittinne. Kaikki palaute on myös tervetullutta. Yritämme parhaamme, mutta välillä jokin asia jää huomaamatta. Tänään ehdottamasti paras palaute oli valokuva puussa kiipeävästä lapsesta koska leimasin oli pikkaisen korkealla... tämän kuvan ja muut saa lähettää osoitteeseen jarmo.jerkku@gmail.com niin lisätään galleriaan.

Kisapaikalle jäi siniset Salomonin kengät kokoa 32, ABCn muovipussissa. Kysellä saa osoitteesta jarmo.jerkku@gmail.com. Kengät kulkevat ensiviikon KESÄ-cup osakilpailuun tai jos niillä on kiire juoksemaan, edellä mainitulta saa kysellä.


22.6. 

Ensimmäinen KESÄ-cup takana. Kivasti lapsia mukana, osittain Aluekisan tuomana. Tulospalvelu muokkaa suomeen saapuessaan H/D 9-10 sarjat taas yhteen ja toisesta osakilpailusta lähtien H/D9 sarjalaiset kilpailevat H/D10 sarjassa. 

Alle tulee jokaisen osakilpailun linkit ja muut tiedot kisa kerrallaan. Seuraava osakilpailu 25.6. heti juhannuksen jälkeen. Tule lämmittelemään Ilpoisiin.

22.6. 

HUOM! KESÄ-cup tapahtumissa on vaihtelevasti valokuvausta (joskus on, joskus ei). Kuvia julkaistaan tällä sivulla. Jos et halua että lapsesi kuvia julkaistaan, ilmoitathan siitä jarmo.jerkku@gmail.com osoitteeseen. Vanhimmilla ja kannustajilla on lupa valokuvata tapahtumissa.


19.6. Luolavuoren koulu, 1. osakilpailu (Aluekisat)

Kilpailukutsu

Alustava kilpailuohje

Ratamestarilausunto

Ilmoittautuminen

Lähtöajat:

Tulokset

Tästä kuviin


25.6. Ilpoisten koulu, 2. osakilpailu

Kilpailukutsu

Ilmoittautuminen

Alustava kilpailuohje KESÄ-cup II.pdf

RM lausunto 25.6.2018.pdf

Tulokset


2.7. Lyseon koulu, 3. osakilpailu

Kilpailukutsu 3.pdf

Ilmoittautuminen

Alustava kilpailuohje KESÄ-cup III.pdf

Ratamestarin lausunto KCIII.pdf

Tulokset


9.7. Suopellon koulu, Naantali, 4. osakilpailu

kesa-cup-iv-kilpailukutsu.pdf

Ilmoittautuminen

Alustava kilpailuohje KESÄ-cup IV.pdf

Tulokset ja pistetilanne


23.7. Nummen koulu, 5. osakilpailu

Kilpailukutsu.pdf

Ilmoittautuminen

Alustava kilpailuohje KESÄ-cup V.pdf

Tulokset


30.7. Turun Kristillinen opisto, 6.osakilpailu, Finaali.

Kilpailukutsu6.pdf

Ilmoittautuminen

Alustava kilpailuohje KESÄ-cup VI.pdf

Tulokset

Yhteistyössä
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut