Turun Suunnistajat

Marli Kesäcup

Turun Suunnistajat järjestää kesällä 2019 uudistetun Kesäcup sarjan nuorille suunnistajille Turun alueella. Uusi nimi on pääyhteistyökumppanimme mukaan Marli Kesäcup. Marli Kesäcup sarja koostuu neljästä osakilpailusta joissa nuoria urheilijoita on noin 100 osanottajaa tapahtumaa kohti.

Ohjelma

  • 27.5. Nuorten aluekilpailu ja Marli Kesäcup I, Luonnonvarakeskus,Piikkiö.  

  • 10.6. Marli Kesäcup II, Pääskyvuoren koulu, Turku

  • 17.6. Nuorten Aluekilpailu ja Marli Kesäcup III, Ilpoisten koulu, Turku.

  • 24.6. Marli Kesäcup IV, Turun kristillinen opisto, Turku

Sarjat

Marli Kesäcupin sarjat ovat H/D8, H/D9, H/D10, H/D12, H/D14 ja H/D-saattaja. Cup muotoisessa sarjassa kerätään pisteitä ja sarjan päätyttyä Marli tarjoaa kokonaiskisan jokaisen sarjan viidelle parhaalle palkinnon. Pisteet jakautuvat seuraavasti, 1. 5p, 2. 4p, 3. 3p, 4. 2p, loput sijat saavat 1p. Ensimmäisen Marli Kesäcup osakilpailun sarjajaosta johtuen, 27.5. jokainen osallistuja saa vain yhden pisteen sijoituksesta huolimatta. Tämän lisäksi kaikki osallistujat saavat jokaisen osakilpailun maalissa Marlin pillimehun pahimpaan janoon.


Marli Kesäcup I

Ensimmäinen Marli Kesäcup järjestetiin 27.5. Rasti Piikkiön toimesta Luonnonvarakeskuksesta, Piikkiössä. Mahtava määrä lapsia kirmaamassa radoilla ja maalissa kannustus sekä mehu maistui hyvälle!

Marli Kesäcup jatkuu toisella osakilpailulla 10.6. Pääskyvuoren koululta. Sarjat palaavat totuttuun sarjajakoon eli siimaria ei maastossa ole. Ratamestari Emmi on kuitenkin loihtinut hyvät ja sopivat radat jokaiselle ikäryhmälle  ja saattajasarjaan saa osallistua iästä riippumatta. 

Piikkiön kilpailun sarjajaosta joutuen, Marli Kesäcup pisteitä sijoitusten mukaan ei voida antaa. Jokainen osallistuja saa kuitenkin yhden pisteen ja sillä voi olla ratkaiseva merkitys loppupisteitä laskettaessa. 

Tästä pääsee Piikkiön kisan tietoihin. 

Marli Kesäcup II kilpailukutsu ja -ohjeet ilmestyvät tälle sivulle lähipäivinä. 

Kuvia kisasta, Pasi Rantala


Marli Kesäcup II

Tuloksiin

Kilpailukutsu MKCII.pdf

Kilpailuohje Marli KesäcupII.pdf 

Marli Kesäcup II 10.6. Pääskyvuoren koululla oli hieno ja lapsirunsas tapahtuma. Emmin, hyvät, lyhyet radat saivat kiitosta ja maaliin saapui lapsia sekä aikuisia melkein ruuhkaksi asti. Tämä osin johtui sisäänkirjautumisesta joka päätettiin ottaa käyttöön viime tipassa. Päivä oli hieno ja hymyilevät lapset kruunasivat illan. 

Ensi viikolla jatketaan Ilpoisten koululta Aluekisan- ja Marli Kesäcupin merkeissä.

Muutama kuva kisasta


Marli Kesäcup III

Tulokset

Kuvia, Heikki Huhtinen

Marli Kesäcup III ja kauden kolmas aluekilpailu Turussa, Ilpoisten koulun turvallisessa ja tutussakin maastossa on nuorten urheilijoiden juhlaa. Lauran sopivan lyhyet ja vauhdikkaat radat takasivat tiukkoja sekuntti kamppailuja ja monessa sarjassa erot olivatkin todella pieniä. Maalissa totutusti Marlin mehut maistuivat ja upea kisakahvila tarjosi todella maistuvat pullakahvit. Käykäähän piirtämässä reittihärveliin omat koukerot kaikkien muidenkin iloksi. 

Ensi viikolla jatketaan Turun Kristillisellä opistolla Marli kesäcup finaalin parissa. 


Kilpailukutsu aluekilpailu 17.6.2019.pdf

Lähtöajat Sarjoittain ver.1.pdf

Lähtöajat Seuroittain ver.1.pdf


Marli Kesäcup IV Finaali


Kilpailukutsu Marli KC IV.pdf

Kilpailuohjeet Marli KC IV.pdfYhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut