Turun Suunnistajat

Harjoitukset

Suunnistusharjoitukset, Hippo-Suunnistuskoulu

Kesäkaudella lapsilla ja nuorilla on kerran viikossa maanantaisin klo 18.00 suunnistusharjoitus (=Hippo-suunnistuskoulu). Hippo-suunnistuskoulu sopii sekä uusille lajista kiinnostuneille että jo lajiin tutustuneille lapsille. Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti elämyksellisten ja pelillisten harjoitteiden avulla.

Hippo-suunnistuskoulussa on neljä ryhmää, joissa jakaudutaan pienryhmiin tarpeen mukaan. Ryhmäkuvaukset, lisätietoa treeneistä ja treenipaikoista löydät täältä.


Saliharjoitukset talvikaudella

Lasten ja nuorten toimintamaksuun sisältyy talvikaudella saliharjoitukset (viimeinen salijumppa 17.3.2019). Salijumpassa harjoitellaan kolmessa eri ryhmässä ja joskus myös suunnistetaan ulkona. Saliharjoitukset kaudella 2018-2019

Klo 18-19 Nuoret ja Hippo-suunnistuskoululaiset

  • salivuorolla liikutaan monipuolisesti kahdessa eri ryhmässä

Klo 19-20.30 SM-ikäiset ja aikuiset

  • jumppaa ja pelejä
  • valmentajana: Otto Loukkalahti

Mukaan: joustavat sisäliikuntavarusteet, sisäpelikengät, juomapullo, nuorilla ja SM-ikäisillä myös jumppapatja

Paikka: Nummepakan koulu, Aurajoen yksikkö

Lisätiedot: Otto Loukkalahti (etunimi.sukunimi@gmail.com)


Muut harjoitukset ja leiripäivät

Kaikille TuS:n nuorille on vuoden aikana yhteisiä tapahtumia, jotka sisältyvät toimintamaksuun. Näitä ovat esimerkiksi Hiihtoleiripäivä (tammi-helmikuu), Kevättaitopäivä 24.3.2019 ja Seuran kauden avaus 13.4.

Lisäksi lapsille ja nuorille tarjotaan erilaisia leirimahdollisuuksia ja kannustetaan osallistumaan esimerkiksi Leimausleirille.


Lisätreeniä kuntorasteilta

Lasten ja nuorten toimintamaksuun sisältyy ilmainen osallistuminen TuS:n järjestämille kuntorasteille. TuS järjestää talvikaudella Talvirastit ja kesällä NEO-rasteja sekä Turkurasteja. Karttoja varten lippuja saa ohjaajilta ja valmentajilta. Liput käyvät vain TuS:n järjestämissä tapahtumissa. Järjestävän seuran näet tapahtumakalenterista.  Liput ovat tarkoitettu vain lapsille ja nuorille (saattaja saa mennä ilmaiseksi mukaan).

Muiden seurojen järjestämiä kuntorasteja ovat Turun seudulla esimerkiksi Lähirastit lauantaisin, Peimarin rastit torstaisin ja Satarastit tiistaisin. Moniin tapahtumiin alle 16-vuotias pääsee ilmaiseksi tai edullisempaan hintaan.


Nuorten ryhmän harjoitukset

Nuorten ryhmään kuuluvat harjoittelevat oman ohjelman mukaisesti. Harjoituksia on noin 3-4 viikossa ja lisäksi järjestetään leiripäiviä, leirejä ja kilpailuja. Nuorten ryhmän harjoituksista saat lisätietoa valmentajalta (otto.loukkalahti(at)gmail.com) tai Nuoriso- ja valmennusjaoston puheenjohtajalta.

Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut