Turun Suunnistajat

Harjoitukset

Ajankohtaista

Kaikille lapsille ja nuorille yhteiset syysharjoitukset pidetään maanantai-iltiaisin. Kausi alkaa 6.8. ja jatkuu 1.10. asti.  

Huom! Katso ajankohtaiset tiedot tus.fi-etusivun kalenterista.

Talvikaudella harjoitellaan salilla sekä erilaisissa juoksuharjoituksissa. Salikauden lähestyessä kerrotaan tarkemmat aika- ja paikkatiedot.

Lasten ja nuorten harjoitusryhmät

Turun Suunnistajien nuoriso- valmennusjaosotolla on useita eri ryhmiä, joilla on toimintaa läpi vuoden. Kesäisin on suunnistusharjoitukset maanantaisin ja talvella saliharjoitus sunnuntaisin ja juoksuharjoitus torstaisin.

11-14-vuotiaat voivat liittyä myös nuorten ryhmään, jolloin suunnistuskoulun viikkoharjoituksen lisäksi on 1-2 lisäharjoitusta viikossa ympäri vuoden.

Yli 14-vuotiaille tavoitteellisesti harjoitteleville on valmennusryhmänharjoituksia 3-4 kertaa viikossa.

Tutustu Turun Suunnistajien suunnistajanpolkuun Mukaan suunnistusharrastuksen pariin voi tulla koska vain. Käy tutustumassa jäseneksi liittymiseen täällä

Missä harjoitukset?

Suunnistusharjoitusten harjoituspaikat vaihtelevat ympäri Turkua ja ympäryskuntia, jotta pääsemme kokemaan erilaisia maastoja ja harjoittelemaan kartanlukua uusissa ympäristöissä. Harjoitusten kausiohjelmat harjoituspaikkoineen löydät tältä sivulta. Harjoitusten tarkemmat paikat sekä karttalinkit tiedotetaan seuran nettisivujen kalenterissa.

Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut