Harjoitukset

Suunnistusharjoitukset, Hippo-Suunnistuskoulu

Kesäkaudella lapsilla ja nuorilla on kerran viikossa maanantaisin suunnistusharjoitus (=Hippo-suunnistuskoulu). Hippo-suunnistuskoulussa on neljä ryhmää, joissa jakaudutaan pienryhmiin tarpeen mukaan. Ryhmäkuvaukset, lisätietoa treeneistä ja treenipaikoista löydät täältä.

Saliharjoitukset talvikaudella

Lasten ja nuorten toimintamaksuun sisältyy talvikaudella saliharjoitukset. Salijumpassa harjoitellaan kolmessa eri ryhmässä ja joskus myös suunnistetaan ulkona. Saliharjoitukset kaudella 2020-2021

Klo 16.30-17.30 Hippo-suunnistuskoululaiset

  • salivuorolla liikutaan monipuolisesti kahdessa eri ryhmässä (”pienet” ja ”isot”)
  • pienten ohjaajana Nina, isompien ohjaajana Hanna, Henna, Elina, Maija tai Juho

Klo 17.30-19 Nuorten ryhmä ja Valmennusryhmä

  • jumppaa kahdessa ryhmässä, lopuksi yhteiset sählypelit halutessaan
  • valmentajana: Emmi, Henna, Alina, Sakari

Mukaan: joustavat sisäliikuntavarusteet, sisäpelikengät, juomapullo, jumppapatja ja isommilla myös sählymaila

Paikka: Nummepakan koulu, Aurajoen yksikkö

Ilmoittautuminen: Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittaua ennakkoon, jos olet ollut aiemmin mukana Hippo-suunnistuskoulun kesäkauden harjoituksissa. Mikäli et ole ollut mukana toiminnassa aiemmin, liity jäseneksi https://tus.fi/seura/liittyminen/

Lisätiedot: Henna Sundell (henna.tusvalmentaja@gmail.com)

Muut harjoitukset ja leiripäivät

Kaikille TuS:n nuorille on vuoden aikana yhteisiä tapahtumia, jotka sisältyvät toimintamaksuun. Näitä ovat esimerkiksi hiihtoleiripäivä (tammi-helmikuu) ja taitopäivä.

Lisäksi lapsille ja nuorille tarjotaan erilaisia leirimahdollisuuksia ja kannustetaan osallistumaan esimerkiksi Leimausleirille.

Lisätreeniä kuntorasteilta

Lasten ja nuorten toimintamaksuun sisältyy ilmainen osallistuminen TuS:n järjestämille kuntorasteille. TuS järjestää talvikaudella Talvirastit ja kesällä NEO-rasteja sekä Turkurasteja. Karttoja varten lippuja saa ohjaajilta ja valmentajilta. Liput käyvät vain TuS:n järjestämissä tapahtumissa, joten tarkistathan Turkurastien kalenterista, että järjestäjänä on Turun Suunnistajat (ei Maarian Mahti tai Hirvensalon Heitto). Liput ovat tarkoitettu vain lapsille ja nuorille. Saattaja saa mennä ilmaiseksi mukaan.

Muiden seurojen järjestämiä kuntorasteja ovat Turun seudulla esimerkiksi Lähirastit lauantaisin, Peimarin rastit torstaisin ja Satarastit tiistaisin. Moniin tapahtumiin alle 16-vuotias pääsee ilmaiseksi tai edullisempaan hintaan.

Nuorten ryhmän harjoitukset

Nuorten ryhmään kuuluvat harjoittelevat oman ohjelman mukaisesti. Harjoituksia on noin 3-4 viikossa ja lisäksi järjestetään leiripäiviä, leirejä ja kilpailuja. 

Yhteistyössä
Lomakeskus Koivukankare