Turun Suunnistajat

Hipot

Hippo-ryhmäläiset ovat aloittelevien suunnistajien ryhmä noin 7-9-vuotiaille lapsille. Harjoituksissa Hipot tutustuvat metsään, pelailevat ja liikkuvat leikkien sekä harjoittelevat karttamerkkejä ja kartanlukua helpossa ympäristössä selkeälukuisella kartalla. Hippo-suunnistuskoululaisia on aina auttamassa ja opastamassa useampia ohjaajia. Harjoitukset kuljetaan oman tai ryhmän aikuisen kanssa pienryhmissä tai yksin. Alue on aina turvallinen lasten liikkumiseen.

Hipoilla on kesäkaudella maanantaisin suunnistusharjoitus vaihtelevissa paikoissa. Harjoitusten tarkemmat tiedot ja karttalinkit harjoituspaikoille tiedotetaan seuran nettisivujen kalenterissa. Talvikaudella Hipot voivat osallistua suunnistuskoulun salivuorolle sunnuntai-iltaisin.Lisäksi Hippoja kannustetaan harrastamaan suunnistusta omatoimisesti esimerkiksi Talvi- ja Turkurasteilla, joihin osallistuminen on Hipoilla ilmaista Turun Suunnistajien järjestelyvuorolla.

Hippoihin ovat uudet aina tervetulleita! Katso tarkemmat ilmoittautumis- ja maksutiedot kohdasta Maksut ja ilmoittautuminen.


Hippojen pelisäännöt

Yhteistyössä
OP Turun Seutu NEO-urheilu Inov-8 Noname Sinettiseura Lomakeskus Koivukankare