Turun Suunnistajat

Turbo-Hipot

Turbo-Hipot on suunnistuskoulun jatkoryhmä, joka on tarkoitettu noin 9-11-vuotiaille kartanluvun perusteet hallitseville lapsille. Pääosin Turbot ovat harrastaneet lajia jo jonkin aikaa, mutta myös yli 10-vuotiaat aloittelijat voivat tulla tähän ryhmään. Turbo-ryhmän harjoituksissa harjoitellaan ”suoran radan” suunnistamista ja valmistaudutaan RR-sarjoista siirtymistä TR-ratoihin sekä helppoihin suoriin ratoihin. Harjoituksissa kuljetaan selkeitä kulku-uria pitkin, reitinvalintatehtävät perustuvat johdatteleviin reitteihin. Harjoitukset rakentuvat erilaisista lämmittely- ja juoksuharjoiteosuuksista sekä suunnistusharjoitusosiosta. Ohjaajat opettavat suunnistustaitoa, mm. olennaisten kohteiden oivaltamista, maastonmuotojen hahmottamista ja kompassin käyttöä.

Turboilla on kesäkaudella viikoittain suunnistusharjoitus ja talvikaudella Turboilla on mahdollisuus osallistua suunnistuskoulun salivuoroon. Lisäksi Turboja kannustetaan harrastamaan suunnistusta omatoimisesti esimerkiksi Talvi- ja Turkurasteilla, joihin osallistuminen on Turboilla ilmaista Turun Suunnistajien järjestelyvuorolla.

Turbo-ryhmään ovat uudet aina tervetulleita! Katso tarkemmat ilmoittautumis- ja maksutiedot kohdasta Maksut ja ilmoittautuminen.


Turbo-Hippojen selisäännöt löytyvät seuraavan linkin takaa: Turbo-Hippojen pelisäännöt

Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut