Turun Suunnistajat

Espoo, Vehkalahti ja Kokkola NuVi 2019 mestareita

Nuorisoviesti Valpperissa tarjosi uskomattomia käänteitä ja hienoja voittotaisteluita viimeiseen rastiin asti. Valpperin maasto yllätti omalla tavallaan, moni tiesi että vaikeaa on, mutta ratamestari oli tehnyt hienot, sopivan vaikeat, sekä myös ratkaisun tarjonneet radat.


A-sarjassa Espoon Suunta uusi mestaruuden hienolla suorituksella. Koko kilpailun sarjassaan lähes kärjessä roikkunut Espoo oli ylivoimainen voittaja. Hyvää vastusta tarjonnut Lynx sortui ankkuriosuudella yhden rastin ohijuoksuun ja menetti mahdollisuuden voittoon siinä. KooVee ja MsParma hienosti sijoille 2. ja 3. 

Isossa B-sarjassa Vehkalahden Veikot oli lähes koko kilpailun kärjessä ja ansaitsi voiton. KooVee ja Lynx päätyivät seuraaville sijoille.

"Kuntosarjassa" eli C-sarjassa oli myös hienoa kilpailua. Kokkolan Suunnistajat hallitsi kisaa alusta asti. Lynx ja Rastikarhut seuraavilla sijoilla.


Hieno kilpailu, hienossa kisakeskuksessa. Kiitos myös MS-52 yhteistyöstä mikä jatkunee vuonna 2020. Ja erikoiskiitos kilpailuiden proman Reima Rantaselle.


Kuvia
#nuvi2019 7.10.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut