NEO-rastit alkavat 3.8. Nyt myös omatoimisena.

27.7.2020 Jarmo Jerkku

NEO-rastit alkavat Turun kristilliseltä opistolta 3.8. Tapahtumasarjassa on yhteensä yhdeksän tapahtumaa niin metsä- kuin sprinttimaastoissa.

NEO-rasteilla toimitaan totuttuun tapaan eli metsään pääsee maanantaisin klo 16.30 alkaen ja maali laitetaan kiinni klo 19.00. Uutuutena syksyllä 2020 on omatoimi mahdollisuus. Jokaisen maanantai kerran jälkeen suunnistajilla on mahdollisuus suunnistaa NEO radat saman viikon tiistain-sunnuntain välisenä aikana oman aikataulun mukaan. Kartat lähetetään pdf muodossa sähköpostiin tiistai aamusta lähtien.

Kalenterista voi katsoa ohjeet NEO-rasteille ja omatoimi karttojen ostoon. Huomaa että elokuussa on kaksi poikkeus viikkoa. Elokuussa NEO-rastit tapahtumien yhteydessä on myös Marli kesäcup lasten kilpailusarja.

NEO-rastit kalenteri ja ohjeet

Yhteistyössä