TuS:n miesjuniorit näyttävästi esillä Grano sprintissä

21.8.2020 Heikki Pesola

Muun muassa aluemestaruuskilpailuja sisältävään kilpailuntäyteiseen viikonloppuun saatiin Turun Suunnistajien osalta lentävä lähtö Grano Gamesin sprintissä. Perinteisesti Tampereella Jukolan alla järjestetty kolmipäiväinen Grano Games oli tänä vuonna typistynyt yksipäiväiseksi, mutta sitäkin kovatasoisemmaksi sprinttikilpailuksi. Kilpailualueena toimi Ratinan ja Pyynikin välissä sijaitseva Kaakinmaan alue, jossa muun muassa keväinen Pyynikkijuoksu on vuosien varrella kulkenut.

Nuorissa kyse oli katsastuskilpailusta, jonka vuoksi nuorten pääsarjana toimi 17-20- vuotiaiden yhdistetty sarja. Turun Suunnistajien Touko Seppä sijoittui varsin kovatasoisessa H17-20- sarjassa toiseksi! Toukon edelle ennätti vain häntä kaksi vuotta vanhempi Nouskin Teemu Oksanen. Vahvaa oranssivalkoista panosta täydensi TuS:n Valtteri Kankainen, joka sijoittui samassa sarjassa sijalle 7. Vahvat otteet eivät rajoittuneet vain vanhimpien miesjuniorien sarjaan, vaan H16- eliitissä TuS:n Sakari Holmroos nappasi kolmannen sijan vain 18 sekunttia viime syksynä ikäluokan SM-sprinttiä ylivoimaisesti hallinneen Valkeakosken Rauli Ahon takana.

Viikonloppuna TuS:n oranssipaitoja nähdään muun muassa Valkeakosken nuorten katsastuskisoissa sekä Säkylän aluemestaruuskilpailuissa. Laittakaa seurantaan!

Heikki Pesola

Yhteistyössä