Syysvuosikokous

29.10.2020 Henna Sundell

Sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 7.12.2020 klo 18 Koronarajoituksista johtuen kokous järjestetään hybridimallina.

Kokoukseen toivotaan ensijaisesti osallistuvan Teams-etäyhteyden avulla. Ohjelma toimii tietokoneen selaimen avulla eikä erillistä ohjelmaa tarvitse välttämättä ladata. Kokoukseen pääsee osallistumaan linkillä, joka lähetään ilmoittautuneiden sähköpostiin. Mikäli etäyhteys ei onnistu, kokoukseen on mahdollista osallistua Linnasmäellä (Lustokatu, Turku) kokoontumisrajoitukset huomioiden (max. 10 henkilöä).

Kokoontumisrajoituksista ja etämahdollisuudesta johtuen kokoukseen pitää ilmoittautua ennakkoon tämän lomakkeen avulla viimeistään la 5.12. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse henna.tusvalmentaja@gmail.com.

Syyskokouksessa käsitellään toimintasuunnitelma ja budjetti 2021, valitaan uudet johtokunnan jäsenet erovuorolaisten tilalle sekä valitaan seuralle uusi puheenjohtaja. Muina asioina käsitellään kunniapuheenjohtaja- ja kunniajäsenvalinnat.

Ohjeita lähikokoukseen osallistujille:

  • tule paikalle vain täysin terveenä
  • noudata turvavälejä
  • yski hihaan
  • käytä kasvomaskia

Yhteistyössä