TalviRastit alkavat lauantaina 7.11.

29.10.2020 Jarmo Jerkku

Turun Suunnistajat järjestää 7.11. alkaen perinteiset TalviRastit. Vuonna 2020 aloitamme Kullavuoren sienirikkaassa maastossa. TalviRastit jatkuvat joka lauantai aina joulunvietton asti ja kevätkauden kalenteri ilmestyy ennen tammikuun lumia. Suunnistamaan pääsee 2, 3, 4 ja 6km radoille sekä mahdollisesti tarjolla on myös 8km.

TalviRastit on normaali kuntosuunnistus tapahtuma emit leimasimineen ja rasteineen. Kannattaa kuitenkin varautua sopivilla varusteilla syksyn kelien mukaan. TalviRasteilla on syyskaudella 2020 myös omatoimi mahdollisuus. Rastit ovat metsässä aina tapahtuman jälkeen sunnuntaista torstaihin. Rasteilla on lippu, koodi ja heijastin. Kartat voi tilata TalviRastit sivuilla olevien ohjeiden mukaan lauantai-illasta lähtien.

TalviRastit kalenteriin tästä

Ja pikaisesti alla:

Syksyn 2020 TalviRastit:

  • 7.11. Raisio ABC
  • 14.11. Naantali Lietsalan koulu
  • 21.11. Turku Pääskyvuoren koulu
  • 28.11. Turku Impivaaran liikuntakeskus
  • 5.12. Turku Urheilupuisto
  • 12.12. Turku Lyseon koulu
  • 19.12. Turku Katariinanlaakso. Kinkun mahdutus rastit.
  • Kevät kalenteri joulukuun aikana

Tervetuloa suunnistamaan!

Yhteistyössä