Suositukset liikuntapaikoilla

29.11.2020 Henna Sundell

Yleiset ohjeet

  • Älä tule sairaana liikkumaan.
  • Muista pitää 1–2 metrin turvaväli.
  • Noudata henkilömäärärajoituksia.
  • Muista käsihygienia.
  • Yski hihaan.
  • Kasvomaskin käyttöä edellytetään yli 15-vuotiailta sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Jokaisen tulee hankkia itse omat maskinsa. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille kouluikäisille, erityisesti yläkouluikäisille, sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Huoltaja voi päättää lapsensa maskin käytöstä.
    Kiitos, kun autat taudin taltuttamisessa.

Lisätietoa: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/koronainfo-liikuntapalveluiden-kayttajille

Yhteistyössä