Jäsentiedote 1/2021

9.1.2021 Henna Sundell

Jäsenrekisteri uudistuu – päivitä tietosi

Turun Suunnistajat on ottanut käyttöön MyClub-toiminnanohjauspalvelun turvalliseen (GDPR:n mukaisen) ja nykyaikaiseen jäsenhallintaan. Käyttöönottoa tehdään tällä hetkellä ja toivomme, että jokainen voisi käydä itse täyttämässä omat tietonsa oheisen linkin kautta: https://tus.myclub.fi/flow/profile/new. Näin saamme ajantasaiset yhteystietonne ja pääset jatkossa itse hallinnoimaan jäsentietojasi. Palvelun avulla on myös mahdollista liittyä erilaisiin ryhmiin (Hippo-suunnistuskoulu, Nuorten ryhmä, Valmennusryhmä). Jos kuulut näihin ryhmiin tai haluat kuulua tällä toimintakaudella, voit valita ryhmät jo rekisteröityessä.

Tarkempia ohjeita myClubin käytöstä on tulossa myöhemmin, mutta voit jo nyt rekisteröityä yllä olevan linkin avulla. Kiitos avustanne ja yhteistyöstänne jäsenrekisterin päivittämiseksi!

Jäsenmaksut laskutetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti hieman myöhemmin kevättalvella jäsenrekisteriuudistuksen vuoksi. Jäsenmaksut laskutetaan laskuina, jotka tulevat myClub-järjestelmään ilmoitettavaan sähköpostiin.

Uusi johtokunta esittäytyy!

Turun Suunnistajien uudeksi puheenjohtajaksi valittiin vuosikokouksessa Ville Paananen. Uusina jäseninä johtokunnassa aloittaa Mari Holmroos ja Heikki Pesola. Vanhoina jäseninä jatkaa Janne Salmi (varapuheenjohtaja), Emmi Haavisto, Heikki Huhtinen, Ismo Kuokkanen, Pasi Rantala, Touko Seppä, Henna Sundell (sihteeri).

Turun Suunnistajille ensimmäinen kunniapuheenjohtaja ja kolme kunniajäsentä

Turun Suunnistajien sääntömääräinen syyskokous valitsi seuralle ensimmäisen kunniapuheenjohtajan sekä kolme kunniajäsentä. Kunniapuheenjohtajaksi kutsuttiin Mikko Mannonen ja kunniajäseniksi Jorma Paldanius, Ari Matilainen ja Janne Salmi. Lue lisää…

Talvirastit ja rajoitukset toiminnassa

AVI:n päätöksen mukaisesti kokoontumisrajoitukset jatkuvat samanlaisina kuin nyt 10.2. asti. Harjoitusryhmien osalta jatkuvat samat rajoitteet kuin aiemmin ja Talvirastit jatkuvat omatoimisena.

Muista hankkia lisenssi!

Lunastamalla lisenssi ja vakuutus tammikuun aikana, jatkuu vakuutusturvasi katkeamattomana. SSL:n on ”Hanki lisenssi” -kampanja, jossa jaossa palkintoja. Lue lisää…

Yhteistyössä