Kesätyöntekijäksi Turun Suunnistajiin?

18.3.2021 Henna Sundell

Turun Suunnistajat tarjoaa yhdelle 15-17 –vuotiaalle nuorelle kesätöitä kahdeksi viikoksi OP Turun Seudun kesätyötuella. Kesätyöntekijän tehtävänä on avustaa erityisesti lasten ja nuorten tapahtumien järjestelyissä.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu avustavat seuratyöntekijän tehtävät kesäkaudella esimerkiksi erilaisissa lapsille ja nuorille suunnatuissa tapahtumissa, kuten Kompassi-Cup:ssa. Työtehtäviin kuuluu mm. rastien vientiä ja hakua, apuohjaajana toimimista sekä muita käytännön työtehtäviä. Työ tehdään seuratyöntekijän ja seuran vapaaehtoisten työntekijöiden ohjauksessa. Työtehtävät tarkentuvat valitun kesätyöntekijän vahvuuksien sekä seuran tarpeiden mukaan.

Työaika on alustavasti 7.6.-18.6. Ensimmäistuntimäärä päivässä on 6h. Tarkemmasta työajasta voidaan neuvotella ja työaika voi sijoittua myös esimerkiksi lyhyempinä jaksoina pidemmälle aikavälille.

Työntekijältä vaaditaan suunnistuksen perustaidon hallitsemista, hyvää yhteistyökykyä, reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Eduksi katsotaan ratamestarikokemus ja kokemus lasten kanssa toimimisesta.

Työntekijän tulee olla täyttänyt 15 vuotta 31.5. mennessä, eikä hän saa täyttää 18 vuotta ennen 31.8. Nuori voi hakea muitakin OP:n kesäduuni-kampanjan tukemia kesätyöpaikkoja, mutta nuori voi työllistyä vain yhteen paikkaan.

Turun Seudun Osuuspankki lahjoittaa kesätyöpaikan palkan Turun Suunnistajille.

Lähetä hakemuksesi 18.4.2020 mennessä Hennalle (henna.tusvalmentaja@gmail.com). Kerro hakemuksessasi miksi olet kiinnostunut työpaikasta, miksi juuri sinä olet siihen sopiva ja millaisia taitoja sinulla on . Muista laittaa hakemukseesi yhteystietosi.

Osuuspankin tuella muutkin alueen yhdistykset tarjoavat kesätöitä. Voit hakea useampaakin työpaikkaa. Listan kaikista tarjolla olevista paikoista löydät täältä: https://www.op.fi/web/op-turun-seutu/kesaduuni Tsemppiä kesätyön hakuun!

Lisätiedot ja hakemukset:

Henna Sundell (henna.tusvalmentaja@gmail.com)

#kesäduuniOPnpiikkiin!

Yhteistyössä