Turku-Rastien kauden 2021 ensimmäiset tapahtumat omatoimitapahtumia 31.3. alkaen

27.3.2021 Jarmo Jerkku

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi myös kausi 2021 aloitetaan omatoimisena. Turku-Rastit Omatoimi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden liikkua metsässä turvallisesti itselleen sopivana aikana. Turku-Rastit Omatoimi on tarkoitettu kaikille suunnistajille ja kuntoilijoille.

Jokaisen omatoimitapahtuman rastit ovat maastossa viikon keskiviikosta tiistaihin. Suunnistamaan voi mennä itselle sopivana aikana. Ensimmäisen omatoimitapahtuman rastit ovat valmiina maastossa keskiviikkona 31.3. Pirunpesän maastossa pääsiäisen pyhien yli.

Kalenterissa on nyt tapahtumat Toukokuun loppuun saakka ja nämä ovat omatoimisia, ellei normaalitapahtumien järjestäminen ole mahdollista jo aikaisemmin. Tästä ilmoitetaan heti jos tilanteet muuttuu. Kesäkuun ja loppuvuoden tapahtumat tulevat kalenteriin myöhemmin.

Ilmoittautuminen nyt myös ilmoittautumislomakkeen avulla

Voit nyt ilmoittautua omatoimitapahtumaan Etusivun tai Kalenteri -sivun Ilmoittaudu -painikkeella. Syötä avautuvaan ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumistiedot ja paina Ilmoittaudu -painiketta. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Myös karttatiedosto lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi karttoja voi tilata perinteiseen tapaan kalenterissa olevasta sähköpostista. Turku-Rastit karttoja voi ostaa myös Turun Suunnistajan kaupasta valmiiksi tulostettuna.

Turku-Rastit sivuille. Omatoimi ohjeet löytyvät vasemmasta reunasta; kalenteri-omatoimi-ohjeet.

Omatoimirasteilla pitää noudattaa korona ohjeistusta.

Ohjeet koronatartuntojen välttämiseksi Omatoimirasteilla

  • Omatoimirasteille ei saa tulla oireisena: yskä, kurkkukipu, kuume, jne..
  • Tarpeettomien fyysisten kontaktien välttäminen, eli 2 m turvavälit parkkipaikoilla, lähdössä, maalissa ja rasteilla. 
  • Pyri käyttämään maskia jos et pysty välttämään kontakteja. 
  • Älä koske rasteilla rastilippuun, odota jos rastilla ruuhkaa. Metsässä on tilaa ohittaa ilman kontakteja. 
  • Älä luovuta käytettyä karttaa toiselle. 
  • Älä kerää kaveriporukkaa autoon tai lähtöön. 
  • Pyri välttämään tarpeetonta oleskelua parkkipaikoilla, lähdössä, maalissa,  ennen ja jälkeen suorituksesi.
  • Vältä ruuhkaisimpia aikoja, rasteilla on myös heijastimet yösuunnistusta varten.
  • Muista hyvä käsihygienia. Varaa autoon tai reppuun käsidesiä

Yhteistyössä