Kevätkokous 29.4.2021

28.3.2021 Henna Sundell

Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 29.4. klo 18 Koronarajoituksista johtuen kokous järjestetään hybridimallina.

Kokoukseen toivotaan ensisijaisesti osallistuvan Teams-etäyhteyden avulla. Ohjelma toimii tietokoneen selaimen avulla eikä erillistä ohjelmaa tarvitse välttämättä ladata. Kokoukseen pääsee osallistumaan linkillä, joka lähetään ilmoittautuneiden sähköpostiin. Mikäli etäyhteys ei onnistu, kokoukseen on mahdollista osallistua Hintsan Vintillä (Hintsantie 3, Raisio) kokoontumisrajoitukset huomioiden.

Kokoontumisrajoituksista ja etämahdollisuudesta johtuen kokoukseen pitää ilmoittautua ennakkoon tämän lomakkeen avulla tai sähköpostitse viimeistään ti 27.4. mennessä. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse henna.tusvalmentaja@gmail.com.

Kevätkokouksessa käsitellään toimintakertomus 2020 ja tilinpäätös. Muina asioina käsitellään sääntömuutosehdotus.

Yhteistyössä