TurkuRastit alkavat keskiviikkona 30.3.2022 – Yösuunnistus mukaan ohjelmaan

16.3.2022 Tatu Teriö

TurkuRastit alkavat taas keskiviikkona 30.3.2022 Aerotiellä ja Pirunpesän kartalla. Huomioi uusi paikoitus! Lähdöt klo 16.30 – 18.30 ja maali kiinni klo 20.00. Opastus Aerotien alusta.

Uusi kausi tuo mukanaan myös jotain uutta TurkuRasteille. Jukolaa silmällä pitäen TurkuRastit tarjoavat kävijöilleen yösuunnistusmahdollisuuden kaksilla rasteilla kevään aikana. Tapahtumat Impivaaran liikuntakeskuksella 25.5. ja Valpperissa 8.6.. Lähdöt aina klo 23.00 saakka ja maali kiinni vasta 02.00 seuraavana yönä. Tule kokemaan yösuunnistuksen hurma ja opettelemaan uusi tapa suunnistaa. Suunnistajan yössä on taikaa!

Kaikki TurkuRastit -tapahtumat löytyvät alla olevasta linkistä.

https://olfresults.net/apex/olfresults/r/olfresults/kalenteri?tapahtumasarja=3&kalenteri=120&tapahtuma=&sarja=

Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin suunnistuksen harrastajat. TurkuRastit on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille ja kuntorasteilla et tarvitse lisenssiä. Mukaan tarvitset vain kompassin, kaiken muun saat tapahtumapaikalta.

Terveisin

Turun Suunnistajat ry.
kuntosuunnistustoimikunta

Yhteistyössä