Kesätyöntekijäksi TuSsiin?

17.3.2022 Henna Sundell

Turun Suunnistajat tarjoaa kesätöitä yhdelle 15-17 –vuotiaalle nuorelle kahdeksi viikoksi OP Turun Seudun kesätyötuella.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti avustavat tehtävät kesäkaudella esimerkiksi erilaisissa lapsille ja nuorille suunnatuissa tapahtumissa, kuten Kompassi-leirillä 2.8.2022 Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi rastien vientiä ja hakua, apuohjaajana toimimista sekä muita käytännön työtehtäviä. Työtehtävät tarkentuvat valitun kesätyöntekijän vahvuuksien sekä seuran tarpeiden mukaan. Työ tehdään seuratyöntekijän ja seuran vapaaehtoisten työntekijöiden ohjauksessa.

Työtehtävä vaatii suunnistuksen perustaitojen hallitsemista, hyvää yhteistyökykyä, reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Eduksi katsotaan ratamestarikokemus ja kokemus lasten kanssa toimimisesta. Työntekijän tulee olla täyttänyt 15 vuotta 31.5. mennessä, eikä hän saa täyttää 18 vuotta ennen 31.8.


Työaika on yhteensä kaksi viikkoa (10 x 6h). Tarkempi työaika voidaan sopia joustavasti työntekijän kanssa ja se voi sijoittua lyhyempinä pätkinä pidemmälle aikavälille kesä-elokussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 17.4.2022 mennessä Hennalle (henna.tusvalmentaja@gmail.com).
Kerro hakemuksessasi
– Miksi olet kiinnostunut työpaikasta
– Millaisia taitoja sinulla (suunnistustaidot tai jokin muu harrastus, josta voisi olla hyötyä kesätyössä)
– Onko sinulla aiempaa työkokemusta tai kokemusta lasten ohjaamisesta?
– Mahdollinen toiveesi työn ajankohdan suhteen
– Yhteystietosi (nimi, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Lisätietoa Kesäduuni-kampanjasta https://www.op.fi/web/op-turun-seutu/kesaduuni

Tsemppiä kesätyön hakuun!


Lisätietoja työpaikasta Henna Sundell (henna.tusvalmentaja@gmail.com / 0445529131

Yhteistyössä