Yösuunnistusta ennen Jukolaa

22.5.2022 Jarmo Jerkku

Turun Suunnistajat järjestää Turku-Rastien yhteydessä kaksi yösuunnistusharjoitusta ennen Lukkari-Jukolaa. Molemmissa tapahtumissa lähtö auki siis 16.30-23.00.

25.5. Impivaaran urbaanit kalliot tarjoavat mukavan alustan kokeilla yösuunnistuksen saloja. Kartanmyynnin jatkuessa klo 23.00 asti jokainen voi tulla kokeilemaan miltä pimeä metsä näyttää. Radat samat kuin Turku-Rasteilla ensin. Maali menee kiinni viimeistään klo 02.00.

8.6. Valpperissa päästään Lukkari-Jukolan naapurimaastoihin. Normaalien Turku-Rasti ratojen lisäksi Valpperissa voi kokeilla miltä tuntuu lähteä kaverin tai toisenkin kanssa samaan aikaan pimeään metsään. 10km, kolmen urheilijan hajonnalla, haastaa kokeneenkin suunnistajan tekemään omaa työtä. Lähdöt auki klo 23.00 saakka ja maali kiinni klo 02.00. Valpperissa kannataa valita rata oman tason mukaan.

Sekä Impivaarassa että Valpperissa yön pimeyteen lähteneet kirjataan ylös. Kartat voi varata etukäteen osoitteesta jarmo.jerkku@gmail.com (040-573 4707) jotta osaamme varata riittävästi karttoja. Kuntorasteille jokainen osallistuu omalla vastuulla.

Tervetuloa Turku-Rasteille joko valoisalla tai pimeällä.

Yhteistyössä