SUUNNISTUKSEN FIRMASARJA ALKAA 3.5.

5.3.2023 Tatu Teriö

Turun Suunnistajat järjestävät kesällä 2023 Suunnistuksen Firmasarjan. Sarja on avoin kaikille yrityksille ja heidän yhteistyökumppaneilleen. Osallistumiseen ei tarvitse lisenssiä. Oma kompassi, lenkkarit ja kilpailumieli riittävät.

Firmasarjassa on yhteensä 6 osakilpailua, joista yksi on pariviesti ja yksi toteutetaan yhteislähdöllä.

Katso tarkemmat tiedot kilpailukutsusta. Kilpailukutsu julkaistaan viimeistään viikolla 11. Seuraa ilmoitteluamme seuran kotisivuilla tai sosiaalisen median alustoillamme.

Turun Suunnistajat toivottavat kaikki yritykset joukolla mukaan yhteisen tekemisen ja työssäjaksamisen tueksi. Nyt on hyvä aika haastaa oman yrityksen kahvihuoneporukat ja kilpailevat yritykset mukaan taistelemaan parhaan Suunnistavan Yrityksen tittelistä.

Tervetuloa mukaan!

Turun Suunnistajat
Kuntosuunnistustoimikunta

Yhteistyössä