Turun Suunnistajat

25manna ilmoittautuminen

14.8.2019

Vaikka kesää on vielä jäljellä, on jo aika suunnitella syksyn kuvioita ja kilpailumatkoja. Yksi syksyn kohokohdista on 25manna Ruotsissa!

25manna on viesti, jossa joukkueessa on 25 eri-ikäistä suunnistajaa. Näin ollen se on koko seuran yhteinen kilpailu, johon tarvitaan niin nuoria kuin vanhojakin suunnistajia. Reissuun lähdetään perjantaina iltalaivalla ja takaisin Turun satamaan tullaan sunnuntaiaamuna. Matkat satamasta kilpailukeskukseen ja takaisin hoidetaan seuran bussilla.
Lisää tietoa viestistä löytyy kilpailukutsusta.

Tänä vuonna 25manna juostaan 12.10. Haningessa Tukholman eteläpuolella, puolen tunnin ajomatkan päässä satamasta.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 30.8. mennessä joko irmaan tai Emmille sähköpostitse. Irmassa kilpailun saa näkyviin, kun valitsee kalenterityypiksi seurakalenterin. Mainitse ilmoittautuessa:

  • sarja
  • onko sinulla SI-tikkua
  • haluatko tilata laivalle aamupalan lauantaiaamulle

Paluumatkalle on mahdollista varata paikka laivan buffetiin. Paikkoja on rajoitetusti, ja ne jaetaan nopeusjärjestyksessä. Kerro ilmoittautuessa, jos haluat varata paikan päivälliselle. Meille on myös osunut pari seaside-hyttiä, ilmoita jos haluat merinäköalat (seaside on hieman normihyttiä kalliimpi).

Kaikki ilmoittautuneet jaetaan oletuksena 4 hengen hytteihin. Meille on varattu myös 2 hengen hyttejä, joihin pääsee kunhan muistaa siitä mainita.

Seura maksaa viestin ilmoittautumisen ja bussimatkan, mutta muuten matka maksetaan itse. Ilmoita myös mahdolliset mukaan tulevat huoltajat ja turistit, jotta laivapaikkoja varataan riittävästi.

Kisaterveisin

Emmi
emmi.haavisto@hintsa.fi


14.8.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut