Turun Suunnistajat

25manna ilmoittautuminen 25.8. mennessä

16.8.2017

Syksyyn on vielä aikaa ja kesä on vasta juuri pääsemässä kelien puolesta vauhtiin, mutta 25mannan ilmoittautuminen on jo ajankohtaista. Nyt on siis aika kaivaa kalenterit esiin ja raivata syksyn huippuviikonloppu tyhjäksi!

25manna on Ruotsissa lokakuun alussa juostava viesti, jossa joukkueessa on 25 eri-ikäistä suunnistajaa. Näin ollen se on koko seuran yhteinen kilpailu, johon tarvitaan niin nuoria kuin vanhojakin suunnistajia. Reissuun lähdetään perjantaina iltalaivalla ja takaisin Turun satamaan tullaan sunnuntaiaamuna.
Lisää tietoa löytyy kilpailukutsusta.

Tänä vuonna 25manna juostaan 7.10. Vårstassa, puolen tunnin ajomatkan päässä satamasta.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 25.8. mennessä joko irmaan tai sähköpostitse Emmille (emmi.haavisto@hintsa.fi). Mainitse ilmoittautuessa:

  • sarja
  • onko sinulla SI-tikkua
  • haluatko tilata laivalle aamupalan lauantaiaamulle

Kaikki jaetaan oletuksena 4hlö hytteihin. Meille on varattu myös 2hlö hyttejä, joihin pääsee kunhan muistaa siitä mainita. Matkat satamasta kilpailukeskukseen ja takaisin hoidetaan seuran bussilla. Myös muutama henkilöautopaikka on varattu, kyselkää jos niihin on tarvetta.

Seura maksaa viestin ilmoittautumisen, mutta muuten matka maksetaan itse. Ilmoita myös mahdolliset mukaan tulevat huoltajat ja turistit, jotta laivapaikkoja varataan riittävästi.
16.8.2017
Yhteistyössä
OP Turun Seutu NEO-urheilu Inov-8 Noname Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare