Turun Suunnistajat

25manna-matkan aikataulu ja joukkueet

3.10.2018

Tässä infoa reissusta 25mannaan läteville!

Matkustamme Vikin Linen laivoilla, mennessä Viking Grace ja tullessa Amorella. Jaan hyttikortit satamassa terminaalin toisessa kerroksessa, samalla saa aamupalalipun jos on tilannut aamupalan etukäteen.

Satamasta kisapaikalle kuljemme Muurisen bussilla. Perjantaina ennen laivan lähtöä bussi on satamassa, jolloin sinne voi viedä tavaroita, joita ei tarvitse laivamatkalla. Ruotsissa bussi tekee kaksi kierrosta kisapaikalle. Ajoaika kilpailukeskukseen on vajaa puoli tuntia. Päivän ajaksi bussiin voi jättää tavaroita, joita ei halua ottaa mukaan kisapaikalle.

Linkki  kisasivuille 

Kilpailuohjeet

Kisapaikalla pystytetään seurateltta.

Omat hakaneulat ja SI-tikku mukaan jos sellaisen omistat!


AIKATAULU (ajat paikallista aikaa):


Perjantai:

20.00-20.15 Bussi satamassa, voi viedä tavaroita joita ei tarvitse laivassa

20.55 Laiva lähtee

21.00 Kokoontuminen konferenssitilassa kannella 9, joukkueiden kokoonpanojen tarkistus, tutustuminen ja muut infot


Lauantai:

5.30 Aamupala (saattaa aueta jo klo 5, joskus mannalaivalla on saanut aamupalaa jo ennen varsinaista aukeamisaikaa, varaudu ruuhkaan varsinkin heti puoli kuuden jälkeen)

6.30 Laiva saapuu satamaan

n. 7.00 Ensimmäinen kuljetus lähtee kisapaikalle mahdollisimman nopeasti

n. 8.00 Toinen kuljetus

9.00 Lähtö (juoksijat sisällä viimeistään 8.45)

n. 14.15 Voittajajoukkue maalissa

16.00 Uusintalähtö

16.15 Palkintojenjako

n. 17.00 Ensimmäinen kuljetus takaisin satamaan

n. 18.15 Toinen kuljetus satamaan

20.00 Laiva lähtee


Sunnuntai 

7.35 Laiva Turussa


INFOA ENSIKERTALAISILLE


Miten viesti toimii?

Osuudet 1 ja 2 juostaan normaalina viestinä. Osuudelle kolme lähtee yhtä aikaa neljä juoksijaa, jotka kiertävät oman ratansa ja lähettävät kukin yhden neljännen osuuden juoksijan matkaan. Ensimmäinen kolmannelta osuudelta tullut lähettää siis neljännen osuuden ensimmäisen juoksijan, toisena vaihtoon tuleva lähettää toisen juoksijan jne. Maastoon lähtevien tulee huolehtia, että he ovat oikeaan aikaan ja oikeassa järjestyksessä puomilla, sillä maastosta tuleva ei voi tietää tilannetta. Neljän juoksijan osuuksia on kaikkiaan viisi. Osuuden 23 juoksija saa lähteä, kun kaikki edellisen osuuden juoksijat ovat tulleet vaihtoon. Kolme viimeistä osuutta ovat normaaleja viestiosuuksia, joissa on yksi juoksija.


Mikä on SportIdent eli SI-tikku?

Ruotsissa ei käytetä emit-korttia, vaan sen tilalla on SI-tikku. Tikku laitetaan leimauslaitteessa olevaan reikään, jolloin laitteessa vilkahtaa valo ja kuuluu ääni. Ole tarkkana, että sekä valo että ääni tulevat, jotta tiedät varmasti, että leimaus onnistui! Jos leimaat liian nopeasti, ei tikku välttämättä ehdi rekisteröidä leimausta. Viimeistään vaihtoalueelle kirjautuessa näet, miten tikku toimii. Lähdössä on sekä nollaus (töm) että check-leimaus, jotka molemmat leimataan.

Niille, joilla ei ole omaa tikkua olen varannut vuokratikut. Samaa tikkua ei saa käyttää kahta kertaa, mutta tikun numerolla ei ole muuten väliä.


Nähdään perjantaina satamassa!




3.10.2018
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut