Turun Suunnistajat

ASTONILLE KULTAA NUORTEN MM-SPRINTISTÄ!

7.7.2019

Oranssivalkoisissa keväästä asti suunnistanut australialainen Aston Key jatkoi Turun Suunnistajien mitalinhohtoista sarjaa nuorten arvokisoissa. Viime viikon EM-kisoissa TuSsin kansainvälinen nuorisoketju saalisti jo viisi mitalia.

Aston hallitsi Tanskan MM-kisat avannutta sprinttikisaa ykkösrastilta asti ja voitti maailmanmestaruuden selvällä 13 sekunnin erolla.

”Kilpailu oli todella tekninen, tein muutaman 2-3 sekunnin virheen koska lyhyillä väleillä seuraavien välien ennakointi oli lähes mahdotonta ja pensanaitojen välit olivat niin kapeita että niitä oli vaikeaa huomata. Ennen kisoja maastosta Googlen avulla tekemästäni kartasta ja malliväleistä oli paljon hyötyä, tiesin millaisia haasteita kisa tulee tarjoamaan,” totesi Aston kisan jälkeen.

Muista tussilaisista Ferenc Jonas (Unkari) oli kahdeksas vain 11 sekuntia mitalisijasta ja Touko Seppä 50., 1.19 voittajasta. Nuorten MM-kisat jatkuvat huomenna pitkän matkan kilpailulla.

Kisasivuille tästä


7.7.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut