Turun Suunnistajat

Ennille hopeaa opiskelijoiden MM-kisoissa.

23.7.2018

Turun Suunnistajien Enni Jalava päätti Kuortaneella käydyissä opiskelijoiden MM-kisoissa kisaviikkonsa viestin hopeaan. Alla Ennin omin ajatuksin koko kisarupeama.


Opiskelijoiden MM-kisat olivat kauden päätavoitteeni ja samalla hyvä välietappi kohti isompia arvokisoja. WUOC Kuortaneella oli hieno tapahtuma, jossa kelit ja järjestelyt pelittivät. Suomen valmennus- ja huoltotiimi tsemppasi loistavasti hyviin suorituksiin ja kisoissa pystyi aistimaan aidon arvokisatunnelman.

Keskimatkan kisassa fyysinen vire oli kauden parasta, mikä antoi itseluottamusta seuraaviin kisastartteihin. Virheet kuitenkin laskivat sijoituksen 14:sta. Pitkällä taistelin uupumusta vastaan ja sorruin niin ikään virheisiin sijoituksen painuen 23:ksi. Kisan jälkeen olin lopen pettynyt ja oli ison työn takana latautua seuraavan päivän viestialoitukseen.

Viestissä keräilin alussa pitkän hajonnan ja meinasin hätääntyä, kun muut olivat edellä. Radan edetessä ratamestari tasoitti tilannetta ja huomasin juoksevani kärkiporukassa.  Suunnistusajatteluni oli sujuvaa ja muiden sortuessa virheisiin pääsin karkuun. Oli uskomattoman hienoa tuoda Suomen joukkue ensimmäisenä vaihtoon.

Sanni Kivelä jatkoi hyvää työtä ja päästi ankkurimme Alexandra Enlundin taistelemaan kaiken värisistä mitaleista. Monivaiheisen ankkuriosuuden jälkeen Alexandra pölähti kentälle toisena heti Norjan Olaussenin jälkeen. Oli todella hienoa päättää kisaviikko opiskelijoiden MM-hopeaan näin hienolla tiimillä!

Kiitokset Turun Suunnistajille ja kaikille, jotka ovat olleet mukana matkallani näihin opiskelijoiden MM-kisoihin!

 Onnittelut Ennille.

Liiton juttuun kisoista pääsee tästä.

Youtube kuvaa

Kuvat jutussa; Kari Jalava


23.7.2018
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut