Turun Suunnistajat

FinnSpring 2019

21.4.2019

Kevään suurin kilpailu FinnSpring kisailtiin Sauvossa 20.-21.4. Suojalan hienosta kilpailukeskuksesta. Lauantaina henkilökohtaiset pitkänmatkan kilpailut laittoivat kilpailijat koville ja sunnuntaina päästiin luukuttamaan viestikilpailun, nopeiden ratojen huumassa.

Turun Suunnistajien urheilijoiden suoritukset olivat lupauksia antavia. Seuraan tälle kaudelle liittyneet urheilijat osoitivat että kauden edetessä on lupa odotaa kasvavaa menestystä. Myös seuran muut E-sarjojen urheilijat olivat hienosti esillä.

Kovimman suorituksen teki H18E sarjassa kilpaileva Touko Seppä. Toukon yli viiden minuutin voitto marginaali ei jätä selittelyille sijaa. H20E sarjassa oli kova TuS edustus. Austraaliasta asti Suomeen saapunut Aston Key näytti että kyllä se Suomalainenkin kallio halkeaa, pitkillä hiuksilla tai lyhyillä, sija 2. Justus Vuori ja Ville Kinnala täydensivät kovaa tulosta olemalla samassa sarjassa sijoilla 6. ja 9. 

Muita hyvä sijoituksia nähtiin D20E sarjassa Alli Haavisto 6. D18E Olesia Riazanova 5. H16E Joonas Paananen 8. Lasten sarjoissa sijoituksia kympin sakkiin saatiin D13 Elli Kyläkoski, D10RR Sanni Jalonen ja sarjansa voittanut H10RR Daniel Stenholm. Näiden lisäksi hyviä juoksuja kasapäin.

Tuloksia ja härveleitä voi katsella tulospalvelun sivuilta

                                                                                                                                              Kuva: Jarmo Jokila


Aurinkoisena sunnuntaina viestikilpailuissa TuS menestys oli kohtalaista. Hyviä suorituksia, mutta parantamisen varaa jäi seuraaviin kilpailuihin. Naisten viestissä Enni Jalava aloitti mallikkaasti jääden vain puoliminuuttia kärkeen. Lopulta TuS 1 ja 2 löytyivät sijoilta 19. ja 20. järjestyksessä 2 ja 1. Aikuiset miehet löytyvät sijalta 18. ja kakkosjoukkueen sija 25. on myös ok. 10-Milaan lähtee siis iskukykyiset joukkueet niin naisissa kuin miehissäkin ja oletuksena on, että viimevuotisia sijoituksia tullaan parantamaan roimasti. 

Mutta kyllä viestipäivänäkin päästiin mitallikahveille. Sarjassa HD10RR-12TR joukkue järjestyksessä Samuel Jalonen, Siiri Holmroos ja Sanni Jalonen huudattivat yleisömerta olemalla kolmansia.

Tulospalveluun

Pasi Rantalan kuviin
21.4.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut