Turun Suunnistajat

KESÄ-cup pyörähtää käyntiin aluekisoista 19.6.!!

10.6.2018

Turun  Suunnistajien järjestämä KESÄ-cup sarja jatkuu vuonna 2018. Jo kolmannen kerran kilpailtava KESÄ-cup kokoaa alueen nuoret kilpailemaan ajalle 19.6.-30.7. kuuden osakilpailun merkeissä.

Cup-sarja alkaa aluekisoista, Luolavuoren koululta 19.6. tiistaina. Tarjolla on mukavaa, metsäistä sprinttisuunnistusta, ratamestarin tarjoamana. Sarjat ovat totutut, alkaen aina H/D saattaja sarjoista aina H/D14 sarjaan asti. Ilmoittautuminen normaali hinnoillla 14.6. asti ja jälki-ilmot 16.6. mennessä. Samassa yhteydessä huoltajilla on mahdollisuus suunnistaa NEOrasteilla, normaaleilla NEOrastit radoilla. 

Juhannuksen jälkeen KESÄ-cup siirtyy normaalille paikalleen, maanantai-iltoihin. KESÄ-cup radat suunnitellaan aina huolella ja jokainen sarja saa oman ikäluokkansa mukaiset ja taitotasoltaan sopivat, turvalliset radat. KESÄ-cup radoille pääsee klo 16.30-18.30 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten IRMAn kautta. Jos IRMA ilmoittautuminen ei onnistu, sähköpostilla onnistuu myös osoitteeseen jarmo.jerkku@gmail.com maksu sähköposti-ilmoittautumisissa TuSsin tilille (tuo kuitti, tilinumero kilpailukutsuissa) tai käteisellä kisapaikalla. Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla onnistuu myös, mutta karttoja on rajoitetusti joten varmista varma osallistuminen ilmoittautumalla etukäteen. Lue tarkemmat ohjeet kisasivuilta jotka löytyvät TuSsin sivuilta. Sivuille tulee uutisia, tuloksia, ehkä kuvia ja muuta mukavaa. Kannataa käydä katsomassa. Tästäkin sinne pääsee.

KESÄ-cup maanantaisin, samoissa paikoissa, jatkuu koko kesän NEOrastit. Huoltajilla ja muilla suunnistajilla on siis oiva mahdollisuus kuntoilla itse samassa yhteydessä. NEOrasteilla on joka tapahtumassa normi NEOrastit radat, aina 6km saakka. NEOrastit kalenteriin pääsee Tus sivuilta ja tästä.

Tervetuloa Aluekisaan, KESÄ-cuppiin ja NEOrasteille kilpailemaan ja nauttimaan rastien löytämisestä.


10.6.2018
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut