Turun Suunnistajat

Kesätöihin TuSsiin?

23.3.2019

Turun Suunnistajat ottaa yhden 15-17 –vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Turun Seudun kesätyötuella.

Kesätyöntekijän tehtävänä on avustaa erityisesti lasten ja nuorten tapahtumien järjestelyissä, kuten TS-suunnistuskoulussa (10.-12.6.2019)  ja KesäCupissa (10.6., 17.6. ja 24.6.) . Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi rastien vientiä ja hakua, apuohjaajana toimimista sekä muita käytännön työtehtäviä. Työ tehdään seuratyöntekijän ja seuran vapaaehtoisten työntekijöiden ohjauksessa. Työtehtävät tarkentuvat valitun kesätyöntekijän vahvuuksien sekä seuran tarpeiden mukaan.

Työaika voidaan sopia joustavasti työntekijän kanssa ja se voi sijoittua lyhyempinä pätkinä pidemmälle aikavälille kesä-heinäkuussa tai kahdelle viikolle kesäkuussa. Työ sijoittuu Turun seudulle ja painottuu arki-iltoihin (lukuunottamatta TS-suunnistuskoulua).

Työntekijältä vaaditaan suunnistuksen perustaidon hallitsemista, hyvää yhteistyökykyä, reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Työntekijän tulee olla täyttänyt 15 vuotta 31.5. mennessä, eikä hän saa täyttää 18 vuotta ennen 31.8.  Eduksi katsotaan ratamestarikokemus, kokemus lasten kanssa toimimisesta tai some-osaaminen.

Turun Seudun Osuuspankki lahjoitta kesätyöpaikan palkan Turun Suunnistajille.

Lähetä hakemuksesi 18.4.2019 mennessä Hennalle (henna.tusvalmentaja@gmail.com). Kerro hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut työpaikasta, miksi juuri sinä olet siihen sopiva ja millaisia taitoja sinulla on. Ilmoitathan myös ajankohdat, jolloin voit tehdä työtä (leiripoissaolot yms.). Muista laittaa hakemukseesi yhteystietosi.

Osuuspankin tuella muutkin alueen yhdistykset tarjoavat kesätöitä. Voit hakea useampaakin työpaikkaa. Listan kaikista tarjolla olevista paikoista löydät täältä: https://www.op.fi/web/op-turun-seutu/op-turun-seutu-kesaduuni

Tsemppiä kesätyön hakuun!

Lisätietoja työpaikasta Henna Niemi (henna.tusvalmentaja@gmail.com / 0445529131)


23.3.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut