Turun Suunnistajat

Lähde mukaan Leimausleirille 2019!

10.3.2019

Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leiri järjestetään tänä vuonna Imatralla, majoitus- ja tapahtumakeskuksena toimii Imatran Kylpylä.

Leiri alkaa 3.6.2019 iltapäivällä ja päättyy 6.6.2019 päivällä leiriviestin jälkeen.


Ilmoittautumiset 10.4.2019 mennessä tästä linkistä!


Leirin nettisivut 


Leirin hinta:

Leiriläinen 250€

Ohjaaja 225€

Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, harjoitukset, kuljetukset harjoituksiin, oheisohjelman ja leirituotteen. Majoitus on Villamajoitus huviloissa kylpylän ympäristössä. Seura maksaa puolet ohjaajan leirimaksusta, jos ohjaaja huolehtii leirillä myös muista oman seuran leiriläisistä.

Leirille on tarkoitus lähteä yhteisellä bussikuljetuksella MS Parman kanssa. Kyyti on omakustanteinen ja toteutuu, mikäli halukkuutta on riittävästi. Pitkä bussikyyti on jo loistava osa leiriä ja luo yhteishenkeä, joten toivomme, että mahdollisimman moni osallistuisi bussikyytiin. Ilmoittautumiset bussiin tänne 31.3. mennessä.


Leirillä on kuusi tasoryhmää: RR, TR, Taso 1, Taso 2, Teho ja Pro. 

Pro-ryhmä valitaan rankin perusteella 16-18-vuotiaista suunnistajista. Pro-ryhmään ilmoittautuneet, mutta valitsematta jääneet siirretään Teho-ryhmään. Valinnat tekevät leirinjohtaja ja SSL:n nuorisopäällikkö.


Ohjaajan roolista:

Leimaus-leirillä seuran lapsiryhmällä tulee olla vähintään yksi ohjaaja 6-8 lasta kohden. Seuraohjaaja vastaa leirillä omasta lapsiryhmästään, ryhmän aikatauluista ja varusteista. Seuraohjaaja huolehtii lasten ohjaamisesta harjoituksissa ja harjoitusten jälkeen annettavasta palautteesta. Leirijärjestäjä antaa seuraohjaajille tarvittavat tiedot eri tasojen päivittäisistä harjoituksista päivittäin pidettävissä seuraohjaajien palavereissa.


Lähdetään tänäkin vuonna iloisella porukalla tapahtumaan!10.3.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut