Turun Suunnistajat

Nuorten Jukolasta hyvää menestystä!

19.8.2018

Turun Suunnistajat olivat tällä kertaa liikkeellä Nuorten Jukolassa kahden viestijoukkueen ja kisaan tutustuvien ensi vuoden järjestäjien voimin. Matkalla Saarijärvelle nostatettiin tunnelmaa ja pyrittiin vakuuttamaan joukkueet siitä, että kisassa on mahdollista pärjätä erinomaisesti, vaikka ennakkoon kovin suunnistajamme Touko joutuikin jättämään kisan välin. Viestit lähtivätkin hienosti liikkeelle, kun joukkueiden avaajat Sakari ja Leevi tulivat ensimmäiseen vaihtoon peräkanaa sijoituksilla 28. ja 29. Tästä oli hyvä lähteä seuramaan viestiä myös gps-seurannasta, jossa 1. joukkueemme oli mukana viime vuoden 8. sijan ansiosta. Kisakatsomossakin oli siis hieman ekstrajännitystä, kun Joonaksen, Hennan ja Kallen reitinvalintoja päästiin seuraamaan livenä ruudulta. Kumpikin joukkue teki varmaa työtä, eikä isompia virheitä tehty. Ensikertalaiset ja kokeneemmatkin suunnistajamme saivat kaikki hyväksytyn suorituksen. Ykkösjoukkue kamppaili lopussa paikasta 15. parhaan joukossa ja sijoitus oli lopulta mainio 18. sija. 


Palkintojenjaon yhteydessä Nuorten Jukolan lippu luovutettiin Turun Suunnistajille ja Erkki Haavisto toivotti kaikki suunnistajat tervetulleiksi kisamaan ensi vuonna Turun Impivaaraan. Laulu raikui taas paluumatkalla, kun yhteiskuljetus toi kotiin iloisia nuoria TuSsista, Angelniemen Ankkureista ja Paimion Rastista. Ensi vuonna siis kisataan Turussa, joten nyt jo kannattaa laittaa päivämäärä 24.8.2019 muistiin, sillä talkoolaisia tarvitaan hienon tapahtuman järjestelyissä.

Tulokset löytyvät netistä http://www.jukola.com/nj2018/fi/tulokset/viralliset-tulokset/

Pasi Rantalan kuviin 


19.8.2018
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut