Turun Suunnistajat

Saara Norrgrann nuorten ryhmän valmentajaksi TuSsiin.

16.10.2017

Paimion Rastia edustava Saara Norrgrann aloitti syys-lokakuun vaihteessa nuorten valmentajana Turun Suunnistajissa. Suomen huippu naissuunnistajiin lukeutuva Saara jatkaa kilpailemista Paimion väreissä, mutta tietotaitoa siirtyy nyt TuSsin nuorille.


Saara on erittäin innostunut uudesta tehtävästään ja muutaman viikon jo tutustuttuaan nuoriin, ei hänellä ole muuta kuin hyvää kerrottavaa. 


"Aivan mahtava ja innostunut porukka meillä on kasassa. Nuorilla on mielettömästi halua harjoitella ja sopivan balanssin löytäminen harjoituksiin onkin ensialkuun iso tehtävä", Saara toteaa. Harjoituksissa Saaran apuna auttavat tutut Henna ja Emmi, muita seuran vetäjiä unohtamatta. 


Turun Suunnistajat on perinteisesti ollut hyvä kasvattajaseura eikä tästä perinteestä haluta luopua. "Meillä oli pitkä, onnistunut valmentajajakso Katri Lindeqvistin kanssa ja seura haluaa panostaa nuorisotoimintaan myös jatkossa. Saara oli helppo valinta tehtävään Katrin jälkeen", sanoo seuran puheenjohtaja Mikko Mannonen."Saaran palkkaaminen on myös pitkän tähtäimen suunniteman yksi osa, seura haluaa jatkossa pitää kiinni omista nuorista ja siksi panostaminen valmennukseen on erittäin tärkeää", Mikko vielä toteaa.


Toivotamme Saaran lämpimästi mukaan TuS porukkaan.


16.10.2017
Yhteistyössä
OP Turun Seutu NEO-urheilu Inov-8 Noname Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut