Turun Suunnistajat

Särkänniemisuunnistus 2018

8.5.2018

SÄRKÄNNIEMI-SUUNNISTUS ON KEVÄÄN KOHOKOHTA

Särkänniemeen Särkänniemeen! Kevään kohokohta yhdistää suunnistuksen ja huvipuistopäivän! Lähdemme Tussin yhteisbussikuljetuksella taas perinteiselle suunnistusreissulle Tampereen Särkänniemeen. Tähän reissuun kannattaa lähteä ihan kaikkien, myös vasta-alkajien. Sarjoja on 5-vuotiaista 16-vuotiaisiin. Saattajasarjassa voit kiertää radan oman vanhemman kanssa. Ilmoittaudu mukaan su 13.5. mennessä. 

Tampereella järjestetään lauantaina 19.5.2018 Särkänniemisuunnistus, lapsille ja nuorille suunnattu sprinttisuunnistuskilpailu. Mukana on myös nk. "saattajasarja", jossa aikuinen saa lähteä lapsen mukaan suunnistusreitille. Suunnistusrata on aidatulla huvipuistoalueella, joten eksymisen vaaraa ei ole. Lisätietoa kilpailusta löytyy täältä: http://www.koovee-suunnistus.fi/kisasivut/index.php/main/kisa/42/0

Suunnistuskilpailu on aamupäivällä (huvipuisto silloin vielä suljettu muulta yleisöltä) ja kisan jälkeen iltapäivällä voi omatoimisesti laittaa pään pyörälle huvipuistolaitteissa. Tämä vuonna TuS järjestää viime vuotiseen tapaan yhteiskuljetuksen tähän kisaan. Lähtö n. klo 7 Impivaaran uimahallin parkkipaikalta ja takaisin Särkänniemestä lähdetään noin klo 18. Paluu Impivaaran uimahallin parkkipaikalle noin klo 20.

HUOM! Tämä ilmoittautuminen kattaa vain bussimatkoille ilmoittautumisen. Itse suunnistuskilpailuun pitää ilmoittautua IRMA:n kautta ( https://irma.suunnistusliitto.fi) tai s-postitse ville.paananen@turkuamk.fi. (Ilmoittautuessa tarvitaan nimi, sarja ja mahdollinen emit-kortin numero, s-postitse ilmoittautuvat vain ne henkilöt, jotka eivät omaa Irma-tunnuksia). Huomaa myös, että Särkänniemirannekkeet tilataan yhteistilauksena, jonka hoitaa allekirjoittanut. Eli lisätkää ranneketilauksenne bussimatkalle ilmoittautumistaulukkoon. Rannekkeiden maksamiseen liittyen ohjeet tulevat s-postitse.

Bussimatkan hinta on 10 € per kyytiläinen / 15 € perheeltä. Maksu kerätään menomatkalla (mielellään tasaraha mukaan), maksun voi myös maksaa ranneketilauksen yhteydessä.

Jokaisella alle 13-vuotiaalla suunnistajalla tulee olla huoltaja mukana (toki yksi huoltaja voi katsoa useamman suunnistajan perään). Kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita matkalle, vaikka vain yksi suunnistaisi.

Sitovat ilmoittautumiset su 13.5.2018 mennessä. Matka järjestetään, mikäli saamme vähintään yhden bussin täyteen (min 40 henkeä). 

Ilmoittautuminen bussimatkalle täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Rkgw2YnKO788mNSukHyRgs9DlCe9nuxRd0mYxTryItg/edit#gid=0

Mikäli reissuun liittyen on kysymyksiä, olkaa rohkeasti yhteydessä: 
Ville Paananen
ville.paananen@turkuamk.fi 
046 810 8257


8.5.2018
Yhteistyössä
OP Turun Seutu NEO-urheilu Inov-8 Noname Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut