Turun Suunnistajat

Särkänniemisuunnistus 18.5.2019

1.5.2019

Kevään kohokohta yhdistää suunnistuksen ja huvipuistopäivän! Lähdemme Tussin yhteisbussikuljetuksella taas perinteiselle suunnistusreissulle Tampereen Särkänniemeen. Tähän reissuun kannattaa lähteä ihan kaikkien, myös vasta-alkajien, sillä sarjoja on aina 5-vuotiaista alkaen.

SARJAT

H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11, H10A ja D10A lyhyet suunnistusradat sekä H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR rastireittiradat (=maastossa kulkee siimari eli naru koko radan). Lisäksi avoimina sarjoina, joissa ei tarvita lisenssiä: H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RRS. RRS-sarjoissa saattaja on sallittu eli radan voi kulkea oman huoltajan kanssa yhdessä.

Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla (ilmoittautuminen kuntosuunnistukseen kisapäivänä infossa klo 10.30 mennessä).


MAASTO JA KARTTA

Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuiston alueella ja lähiympäristössä (huvipuisto suljettu klo 13 asti). Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta erityisesti RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.

Karttana on sprinttisuunnistuskartta mittakaavalla 1:3000. Vanha kartta RR-radalla (oranssi viiva kartassa) löytyy esimerkiksi täältä.


LÄHDÖT

Lähtöajat julkaistaan kilpailujen nettisivuilla muutamaa päivää aiemmin. Ensimmäiset lähdöt ovat klo 10. Lue nettisivuilta myös kilpailuohjeet ennakkoon.


ILMOITTAUTUMINEN !

Ilmoittatuminen  IRMA-palvelun kautta 12.5. mennessä (voi ilmoittautua myös sarjoihin, joissa ei tarvita lisenssiä). Jos et ole aiemmin käyttänyt Irmaa, toimi seuraavasti 11.5. mennessä:

  • rekisteröidy kättäjäksi https://irma.suunnistusliitto.fi:8443/irma/main#> Rekisteröidy > Jatka rekisteröitymistä uutena käyttäjänä
    • Täytä punaisella tähdellä merkatut kohdat ja hae seuraksi Turun Suunnistajat (TuS) > Tallenna

  • Lähetä sähköpostiviesti "Irma rekisteröityminen ja ilmoittautuminen" Hennalle (henna.tusvalmentaja@gmail.com). Kerro viestissä myös sarja, johon haluat ilmoittautua. Henna lisää seurakäyttäjänä tarvittavat tiedot ja tekee ensimmäisen ilmoittautumisen. Jatkossa pystyt ilmoittautumaan Irmassa itse. 

HUVIPUISTO JA RANNEKKEIDEN YHTEISTILAUS

Ennakkoon tilatut ja maksetut rannekkeet saa kilpailupaikalla. 


BUSSIKULJETUS

Ilmoittaudu bussiin 14.5. mennessä täällä tai Hennalle. Bussikuljetuksen omavastuuosuuden (10€/hlö tai 20€/perhe) voi maksaa tilisiirtona maksaa ranneketilauksen yhteydessä tai MobilePaylla +358445529131 / Henna Niemi tai käteismaksulla Villelle matakapäivänä tasarahana. 

Bussi lähtee Impivaaran uimahallin parkkipaikalta (Uimahallinpolku, Turku) klo 7.00. Ole ajoissa paikalla! Paluukyyti lähtee klo 18.00 Tampereelta.

MUKAAN

  • suunnistusvarusteet (normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta erityisesti RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.)
  • vaihtovaatteet ja pyyhe, mikäli halaut käydä suihkussa kisan jälkeen
  • rahaa ruokailuja varten / omat eväät
  • omat hakaneulat numeron kiinnittämistä varten!


KILPAILUSIVUT http://www.koovee-suunnistus.fi/kisasivut/index.php/main/kisa/47


Lähdetään isolla joukolla  KEVÄÄN KIVOIMPAAN LASTEN SUUNNISTUSTAPAHTUMaan!


Matkanjohtajana toimii:
Ville Paananen
ville.paananen@turkuamk.fi  
046 810 8257


1.5.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut