Turun Suunnistajat

TuS aktiivinen viestikilpailuiden järjestäjä vuonna 2019

8.3.2019

Tänä vuonna seura järjestää kolme suurta viestikilpailuja. Viestiliiga starttaa jälleen Turun Suunnistajien keväisellä yökisalla Kevätyön Viestillä 12.4. Kilpailu käydään tällä kertaa Raisiossa Kullavuoren maisemissa. Vuoden kohokohtana on Nuorten Jukola 24.8. Turun Runosmäessä. Syksyllä viestikausi päätetään perinteisen Nuorisoviestin merkeissä 5.10.

Onnistuneet tapahtumat vaativat suuren panostuksen seuran jäseniltä talkootöinä. Talkoissa oppii tuntemaan jäsenistöä, pääsee osalliseksi mahtavia tapahtumia ja tekee arvokasta työtä. Lasten ja nuorten viestikilpailuissa on mahtava tunnelma ja talkootyöt ovat mieluisaa tekemistä ja talkoissa on oikeasti hauskaa! Talkootehtäviä löytyy niin maastosta, kanttiinista kuin tulospalvelusta ja kilpailutoiminnoista. Suurimpaan osaa tehtävistä ei vaadita mitään erityisosaamista ja tehtävään uskaltaa hypätä, vaikka ei olisi koskaan aiemmin ollut esimerkiksi viestikilpailun lähdössä ja maalissa.

Nuorten Jukolaa varten järjestelyt ovat jo pitkällä mutta ison viestitapahtuman järjestäminen vaatii suuren talkoopanostuksen koko erityisesti kisaa edeltävänä perjantaina ja kilpailupäivänä 24.8. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan järjestämään nuorison hienointa ja suurinta viestikilpailua meidän Turkuun ja ottaa vielä kummit ja mummitkin mukaan!

Kevätyön taikaa pääsee aistimaan jo reilun kuukauden päästä. Tapahtumaan tarvitaan seuralaisten apua. Voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua KYV-talkoihin täällä.


8.3.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut