Turun Suunnistajat

TuSsin saldo EYOC:sta: 2 kultaa, 1 hopea ja 2 pronssia

1.7.2019

TuSsin nuorten voittokulku jatkui perjantain pitkän matkan jälkeen Valko-Venäjällä käydyissä nuorten Euroopan-mestaruuskilpailuissa.

Lauantain viestissä Touko Seppä ankkuroi Suomen joukkueen M18-sarjassa maaliin ensimmäisenä, ja vain 48 sekuntia Toukon jälkeen seurasi Ferenc Jonas Unkarin joukkueen ankkurina. Viestistä TuSsille siis 2 mitalia.

Sunnuntaina kisattiin sprintissä. Tällä kertaa palkintoipallille pääsi Olesia Riazanova, joka otti pronssia W18-sarjassa viiden sekunnin marginaalilla. Poikien sarjassa Ferenc ja Touko putosivat harmittavasti palkintosijoilta: Ferenc jäi kolmannen sijan napanneesta Ruotsin Leo Johanssonista vain yhden sekunnin, ja Touko tästä toiset kaksi sekuntia. Tuloksena 4. ja 5. sija.

Yhteensä kisoista siis TuSsille 5 mitalia: Ferencin kulta ja Toukon pronssi pitkältä, Suomen ja Unkarin viestikulta ja -hopea sekä Olesian pronssi sprintistä. Suuret onnittelut mitalisteille ja GO TuS!!

Tulokset M18 pitkä matka
Tulokset M18 viesti
Tulokset W18 sprintti

Kisasivut, josta löytyy mm. GPS-seuranta


1.7.2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut