Marli kesäcup 2020

Turun Suunnistajat järjestää elokuussa Marli kesäcup kilpasarjan, joka sisältää neljä osakilpailua, huipentuen Impivaarassa käytävään finaaliin ja nuorten aluekilpailuun. Sarja on tarkoitettu kaikille alueen nuorille.

Osakilpailut:

  • 3.8. Marli kesäcup I, Turun kristillinen opisto
  • 10.8. Marli kesäcup II, Educarium (yliopisto)
  • 24.8. Marli kesäcup III, Ilpoisten koulu.
  • 31.8. Marli kesäcup IV ja Nuorten Aluekilpailu, Impivaaran liikuntakeskus. Lähtöajat julkaistu.

Sarjat:

Marli kesäcupin sarjat ovat H/D8, H/D10, H/D12, H/D14 ja H/D saattaja. Cup muotoisessa sarjassa kerätään pisteitä ja neljännen osakilpailun jälkeen eniten pisteitä keränneet nuoret palkitaan sarjoittain. Pisteet jakautuvat seuraavasti, 1. 5p, 2. 4p, 3. 3p, 4. 2p ja seuraaville sijoille jokaiselle 1p. Finaalissa lopullisen sijoituksen tasapisteissä ratkaisee osakilpailuiden sijoitukset. 31.8. kesäcupin yhteydessä olevan aluekisan jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan mitalein.

1. Osakilpailu

Vuoden 2020 ensimmäinen Marli kesäcup juostiin Turun kristillisen opiston tutuissa ja mukavissa puitteissa. Lapsia oli kilpailemassa 104, eli hulinaa ja huisketta riitti. Laura oli loihtinut nopeat, sopivan vaativat radat jotka saivat kiitosta niin lapsilta kuin vanhemmilta. Muutama harmillinen leimauksen unohtaminen sattui kun rasteja tuli vastaan kovassa vauhdissa. Maalissa Marlin mehut maistuivat makealle.

Ensiviikolla jatketaan Educariumin pihalta ja tarjolla hienoa sprinttisuunnistusta

Tuloksiin

2. Osakilpailu

Aurinkoinen sää ja aurinkoiset ilmeet Educariumin pihalla Marli kesäcupin toisessa osakilpailussa, siivittivät nuoret suunnistajat nopeisiin aikoihin. Oskarin huolella tehdyt sprinttiradat kirvoittivat kiitosta joka suunnasta. Lapsia oli sprinttaamassa 109 ja loppusuoralla nähtiinkiin kovia loppukirejä. Kaikki kuitenkin mahtuivat ja mehu maistui.

Tuloksiin

3. Osakilpailu

Lämmin sää helli myös Marli kesäcup III kilpailijoita. Heinin ja Sonjan sähäkät sopivan sujuvat radat kirvoittivat lapset upeisiin suorituksiin ja joidenkin osalta jopa uusintaan samoilla radoille. Kilpailijoita oli 110.

Ensiviikolla juostaan Marli kesäcupin finaali ja samalla kilvoitellaan aluekisoissa. Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 29.8. klo 24.00 ja kilpailussa ei ole jälki-ilmoittautumista IRMAssa. Paikanpäällä voi vielä ilmoittautua tuplamaksulla. Paikkoja ja karttoja on kuitenkin rajoitetusti. Huomaa että aluekilpailun takia kilpailussa on lähtöajat klo 18.00 alkaen. Lähtöajat ilmestyvät näille sivuille myöhään sunnuntaina tai viimeistään maanantai aamuna.

Tulokset

4. Osakilpailu

Marli kesäcupin finaali ja samalla aluekilpailu, käytiin Impivaaran vaikeissa ja kivikkoisissa rinteissä. Emmin oli loihtinut nopeat ja turvalliset radat nuorille ja pieni sadekkaan ei menoa haitannut. Tulosten selvittyä jokaisen sarja kolme parasta palkittiin mitalen ja Marli tuotteilla.

Vuoden 2020 Marli kesäcup on nyt käyty. Kiitos kaikille osallistujille, huoltajille ja kannustajille. Kiitos Marlille ja kaikille mukana olleille.

Tuloksiin

HUOM! Lue info palkintojen jaosta.

Yhteistyössä