Marli kesäcup 2020

Turun Suunnistajat järjestää elokuussa Marli kesäcup kilpasarjan, joka sisältää neljä osakilpailua, huipentuen Impivaarassa käytävään finaaliin ja nuorten aluekilpailuun. Sarja on tarkoitettu kaikille alueen nuorille.

Osakilpailut:

  • 3.8. Marli kesäcup I, Turun kristillinen opisto
  • 10.8. Marli kesäcup II, Educarium (yliopisto)
  • 24.8. Marli kesäcup III, Ilpoisten koulu.
  • 31.8. Marli kesäcup IV, Impivaaran liikuntakeskus.

Sarjat:

Marli kesäcupin sarjat ovat H/D8, H/D10, H/D12, H/D14 ja H/D saattaja. Cup muotoisessa sarjassa kerätään pisteitä ja neljännen osakilpailun jälkeen eniten pisteitä keränneet nuoret palkitaan sarjoittain. Pisteet jakautuvat seuraavasti, 1. 5p, 2. 4p, 3. 3p, 4. 2p ja seuraaville sijoille jokaiselle 1p. 31.8. kesäcupin yhteydessä olevan aluekisan jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan mitalein.

1. Osakilpailu

Vuoden 2020 ensimmäinen Marli kesäcup juostiin Turun kristillisen opiston tutuissa ja mukavissa puitteissa. Lapsia oli kilpailemassa 104, eli hulinaa ja huisketta riitti. Laura oli loihtinut nopeat, sopivan vaativat radat jotka saivat kiitosta niin lapsilta kuin vanhemmilta. Muutama harmillinen leimauksen unohtaminen sattui kun rasteja tuli vastaan kovassa vauhdissa. Maalissa Marlin mehut maistuivat makealle.

Ensiviikolla jatketaan Educariumin pihalta ja tarjolla hienoa sprinttisuunnistusta

Tuloksiin

2. Osakilpailu

3. Osakilpailu

4. Osakilpailu

Yhteistyössä
Lomakeskus Koivukankare