Hippo-suunnistuskoulu

Ilmoittautuminen syyskausi 2020

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/aTGTmZ8syy7HwZyCA
Sähköpostilistojen uusimisen vuoksi myös kaikkien vanhojen Hippo-suunnistuskoululaisten toivotaan ilmoittautuvan linkin kautta 31.7. mennessä. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden samalla lomakkeella.

Kalenteri, syksy 2020

Harjoitus alkaa klo 17.45 Turboilla ja Nuorilla, klo 18 Hipoilla ja Mini-Hipoilla. Harjoitus päättyy kaikilla n. klo 19. Huomioithan, että elokuun harjoituksiin pitää ilmoittautua etukäteen (ryhmään ilmoittautumisen lisäksi) Marli-KesäCupin vuoksi.

3.8. Hippo-suunnistuskoulu / Marli-KesäCup, Kristillinen opisto (Lustokatu 7, Turku)

10.8.Hippo-suunnistuskoulu / Marli-KesäCup, Yliopisto (Assistentinkatu, Turku)

12.8. TuS:n Turkurastit, ABC Raisio *

17.8.TuS-VaRa -seuraottelu, Mynämäki /omatoimitreenimahdollisuus viikon aikana Turussa

  • Omatoimiharjoitus lähetetään sähköpostilla suunnistuskouluun ilmoittautuneille
  • Seuraotteluun toivotaan etukäteisilmoittautumista tänne. Lähtöaika kuntorastityyppisesti klo 17-18.30 (lainaemittien osalta sovitaan aika erikseen). Tarjolla myös RR- ja TR-radat!

24.8. Hippo-suunnistuskoulu / Marli-KesäCup, Luolavuori (Luolavuorentie 36)

26.8.TuS:n Turkurastit, Lausteen koulu *

31.8. Aluekilpailu / Marli-KesäCup, Impivaara (Kurrapolku, Turku)

  • Matalankynnyksen kilpailu, joka sopii kaikille Hippokoululaisille, myös saattajasarja
  • Lähdöt lähtöajan mukaan
  • Ilmoittautuminen viimeistään 27.8. IRMA:ssa tai lomakkeella: https://forms.gle/2sU4Do8NAzf4VLmd9

2.9. TuS:n Turkurastit, Valpperi Nousiainen *

5.9. Särkänniemisuunnistus**

6.9.VikingLine-rastit (kilpailu), Paimio**

7.9. Hippo-suunnistuskoulu, Ruissalo Saaronniemi (Saarontie 58, Turku)

14.9. Hippo-suunnistuskoulu, Pirunpesä (Tolpontie, Turku)

16.9. TuS:n Turkurastit, Tikanmaa

21.9. Hippo-suunnistuskoulu, Vaisaari (Juhaninkuja 4, Raisio)

28.9. Hippo-suunnistuskoulu, Ilpoisten koulu (Lauklähteenkatu 13, Turku)

3.10. TuS:n Nuorisoviesti, Mynämäki**

4.10. Oravatonni-kilpailu, Mynämäki**

5.10. Hippo-suunnistuskoulu, Paavo Nurmi -stadion

  • Kokoontuminen katsomon takana
  • Mukaan kannattaa ottaa pieni kartanlukuvalo

7.10.TuS:n Turkurastit, Ruissalo

* omatoimiharjoitus, Hippokoululainen saa kartan keltaisella lipulla. Kysy lippuja Hippokoulun treeneissä ohjaajilta.
**kansallinen kilpailu (sis. osallistumismaksu sisältyy toimintamaksuun), ilmoittautuminen IRMA:ssa

Tietoa Hippo-suunnistuskoulusta

Hippo-suunnistuskoulu sopii sekä uusille lajista kiinnostuneille että jo lajiin tutustuneille lapsille. Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti elämyksellisten ja pelillisten harjoitteiden avulla.

Hippo-suunnistuskoulun ryhmät ovat Mini-Hipot (alle kouluikäiset vanhempien kanssa), Hipot (7-9v.), Turbo-Hipot (9-11v.) ja Nuoret (11-16v.). Ryhmät noudattelevat suunnistuksen Urheilijan polkua (KiHu / SSL).

Mukaan harjoituksiin tarvitset hyvät ulkoilukengät, pitkät urheiluhousut, säänmukainen paita tai takki, kompassi (suositeltava yli 10-vuotiailla), Emit (jos sinulla on oma), hakaneulat kilpailuihin ja Marli-Kesäcup -tapahtumiin.

Toimintamaksu 2020
Kevätkausi (omatoimirastit) 20€, syyskausi 50€. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Lue lisää https://tus.fi/nuoret/maksut/

Tiedottaminen tapahtuu TuS:n nettisivuilla ja lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille ja seuran jäsenille.

Ilmoittautuminen Hippo-suunnistuskouluun
Harjoituskaudelle ilmoittaudutaan etukäteen lomakkeen avulla. Elokuussa 2020 pitää ilmoittautua ennakkoon myös harjoituksiin Marli-KesäCupin vuoksi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot https://tus.fi/nuoret/hippo-suunnistuskoulu/.

Poissaoloista ilmoittaminen
Harjoituksista poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Mikäli kuitenkin lopetat harrastuksen kokonaan, toivomme, että ilmoitat asiasta ohjaajalle tai sähköpostitse nimilistojen ja jäsenrekisterin ylläpitäjälle Timolle (timo.heinonen@tus.fi).
Kilpailuista poissaoloista tulee ilmoittaa Hennalle (henna.tusvalmentaja@gmail.com). Mikäli ei ole osallistunut kilpailuun eikä ole ilmoittanut sairauspoissaoloa tai muuta tärkeää syytä, kilpailumaksu tulee maksaa itse.

Muut harjoitukset
Hippo-suunnistuskoulun toimintamaksuun kuuluu mm. ilmainen osallistuminen TuS:n kuntorasteille ja saliharjoituksiin. Lue lisää https://tus.fi/nuoret/harjoitukset/

Lisenssi ja vakuutus eivät kuulu toimintamaksun hintaan. Sporttiturva-vakuutus on suositeltava kaikille seuran toiminnassa mukana oleville lapsille ja nuorille. Lisätietoa lisenssistä ja vakuutuksista: https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/

Vakuutus ja lisenssi hankitaan Suomisport-palvelusta:

  • https://info.suomisport.fi/ > hanki lisenssi tai jäsenyys (sinulla saattaa olla palveluun tunnukset jo jonkin muun lajiliiton kautta), seuraa Suomisportin ohjeita
  • Ota ylös Sportti-ID ja syötä se ensimmäisellä kerralla Irman omiin tietoihin. Jatkossa tiedot siirtyvät automaattisesti Irmaan lisenssin lunastaessa SuomiSportista.

Kilpaileminen ja IRMA-palvelu
Kilpailut ovat hyviä harjoituksia ja lapsille kilpailu on myös leikin jatke. Ohjeita uusille kilpailijoille löytyy: https://tus.fi/nuoret/kilpaileminen/

Varusteet
Lainasuunnistuspaidan saa, kun on maksanut jäsen- ja toimintamaksun. Vanha paita tulee palauttaa seuralle, mikäli vaihtaa paidan koon tai lopettaa harrastuksen.  Paidat eivät välttämättä ole mukana joka harjoituksissa. Lainapaitavastaava: Katja Jaakkola (katja.jaakkola(at)gmail.com)
TuS:n seuravaatteetteita tilataan yhteistilauksella talvella. Joitakin varusteita saattaa olla saatavilla suoraan varastosta. Varustevastaava Auliin (auli.saari(at)luukku.com) / 045671 0504).
TuS Varustekirppis -facebookryhmän kautta voi myydä ja ostaa käytettyjä seura- ja suunnistusvarusteita.


Yhteistyössä
Lomakeskus Koivukankare