Hippo-suunnistuskoulu

Ilmoittautuminen

Talvikauden toimintaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, jos olet ollut mukana Hippo-suunnistuskoulussa v.2020.

Kalenteri, talvi 2020-2021

Saliharjoitukset alkavat su 25.10. klo 16.30 Nummenpakan koulun Aurajoen yksikössä. Tarkemmat tiedot sähköpostissa ja kalenterissa https://tus.fi/kalenteri/

Hippo-suunnistuskoulu jatkuu suunnistusharjoituksien merkeissä seuraavaksi keväällä 2021.

Tietoa Hippo-suunnistuskoulusta

Hippo-suunnistuskoulu sopii sekä uusille lajista kiinnostuneille että jo lajiin tutustuneille lapsille. Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti elämyksellisten ja pelillisten harjoitteiden avulla. Kevään poikkeustilanteesta johtuen elokuun suunnistuskoulu järjestetään poikkeuksellisesti Marli-KesäCupin yhteydessä. Tällöin ohjaajan opastusta maastossa pienryhmissä ei ole valitettavasti mahdollista saada. Harrastusta on kuitenkin mahdollista tulla kokeilemaan oman huoltajan kanssa myös elokuussa.

Hippo-suunnistuskoulun ryhmät ovat Mini-Hipot (alle kouluikäiset vanhempien kanssa), Hipot (7-9v.), Turbo-Hipot (9-11v.) ja Nuoret (11-16v.). Ryhmät noudattelevat suunnistuksen Urheilijan polkua (KiHu / SSL).

Mukaan harjoituksiin tarvitset hyvät ulkoilukengät, pitkät urheiluhousut, säänmukainen paita tai takki, kompassi (suositeltava yli 10-vuotiailla), Emit (jos sinulla on oma), hakaneulat kilpailuihin ja Marli-Kesäcup -tapahtumiin.

Toimintamaksu 2020
Kevätkausi (omatoimirastit) 20€, syyskausi 50€. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Lue lisää https://tus.fi/nuoret/maksut/

Tiedottaminen tapahtuu TuS:n nettisivuilla ja lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille ja seuran jäsenille.

Ilmoittautuminen Hippo-suunnistuskouluun
Harjoituskaudelle ilmoittaudutaan etukäteen lomakkeen avulla. Elokuussa 2020 pitää ilmoittautua ennakkoon myös harjoituksiin Marli-KesäCupin vuoksi. Uusien harrastajien tulee lisäksi liittyä jäseneksi kokeilukerran jälkeen.

Poissaoloista ilmoittaminen
Harjoituksista poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Mikäli kuitenkin lopetat harrastuksen kokonaan, toivomme, että ilmoitat asiasta sähköpostitse nimilistojen ja jäsenrekisterin ylläpitäjälle Timolle (timo.heinonen@tus.fi).
Kilpailuista poissaoloista tulee ilmoittaa Hennalle (henna.tusvalmentaja@gmail.com). Mikäli ei ole osallistunut kilpailuun eikä ole ilmoittanut sairauspoissaoloa tai muuta tärkeää syytä, kilpailumaksu tulee maksaa itse.

Muut harjoitukset
Hippo-suunnistuskoulun toimintamaksuun kuuluu mm. ilmainen osallistuminen TuS:n kuntorasteille ja saliharjoituksiin. Lue lisää https://tus.fi/nuoret/harjoitukset/

Lisenssi ja vakuutus eivät kuulu toimintamaksun hintaan. Sporttiturva-vakuutus on suositeltava kaikille seuran toiminnassa mukana oleville lapsille ja nuorille. Lisätietoa lisenssistä ja vakuutuksista https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/ ja ilmoittautuneille lähetettävässä infossa.

Kilpaileminen ja IRMA-palvelu
Kilpailut ovat hyviä harjoituksia ja lapsille kilpailu on myös leikin jatke. Ohjeita uusille kilpailijoille löytyy https://www.youtube.com/watch?v=3p8_LlSJ-sg&t=3s ja https://tus.fi/nuoret/kilpaileminen/

Varusteet
Katso tietoa suunnistajan varusteista ja TuS:n seuravaatteista videolta: https://www.youtube.com/watch?v=O3PDQwWh7u0
Lainapaitavastaava: Katja (katja.jaakkola2(at)gmail.com)
Muut seuravaatteet: Auli (auli.saari(at)luukku.com) / 045671 0504).

Yhteystiedot: https://tus.fi/nuoret/yhteystiedot/Yhteistyössä