Hippo-suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulu sopii sekä uusille lajista kiinnostuneille että jo lajiin tutustuneille lapsille. Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti elämyksellisten ja pelillisten harjoitteiden avulla.

Hippo-suunnistuskoulun kevätkauden harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.00 Turun seudulla. Paikat ilmoitetaan erillisessä ohjelmassa.Harjoitukset alkavat yhteisellä kokoontumisella, jonka jälkeen jakaudutaan ryhmiin. Jokaisessa harjoituksessa on monipuolinen alkuverryttely tai fysiikkaosuus, suunnistusharjoitus ja harjoituksen läpikäynti. Lopuksi ilmoittaudutaan Timo-jäsenkirjurille. Harjoitus kestää n. 1,5h. Kotiin voi lähteä omassa tahdissa, kun on ilmoittautunut kirjurille.

Hippo-suunnistuskoulun ryhmät ovat Mini-Hipot (alle kouluikäiset vanhempien kanssa), Hipot (7-9v.), Turbo-Hipot (9-11v.) ja Nuoret (11-16v.). Ryhmät noudattelevat suunnistuksen Urheilijan polkua (KiHu / SSL).

Mukaan harjoituksiin tarvitset hyvät ulkoilukengät (lenkkarit/vaelluskengät/nastarit), pitkät urheiluhousut, säänmukainen paita tai takki, kompassi (suositeltava yli 10-vuotiailla), Emit (jos sinulla on oma).

Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Uutena harrastajana voit tulla paikalle noin 10 minuuttia ennen tapahtuman alkua, jolloin ohjaajat opastavat oikeaan ryhmään ja auttavat alkuun uudessa harrastuksessa. Voit kokeilla harrastusta muutaman kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen tulee liittyä jäseneksi täyttämällä lomake ja maksaa lasten toimintamaksu ohjeiden mukaisesti.

Toimintamaksu on 90€ + 10€ jäsenmaksu / vuosi (1.8. tai myöhemmin liittyessä loppuvuoden maksu on 50€ + 10 € jäsenmaksu). Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen maksua ei tarvitse maksaa vielä harjoituskauden alussa keväällä 2020.

Tiedottaminen tapahtuu TuS:n nettisivuilla ja lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse nuoriso- ja jäsenet-listan kautta. Mikäli et saa sähköpostitiedotteita, vaikka olet liittynyt jäseneksi, ota yhteyttä Timoon (timo.heinonen(at)tus.fi). Tarkistathan myös roska- ja mainospostikansion.

Suunnistuskoulu omatoimiharjoitteluna toistaiseksi

Koronaviruksen vuoksi suunnistuskoulun yhteisharjoitukset ovat peruttu toistaiseksi. Tilanteesta ja mahdollisista korvaavista harjoitusmuodoista tiedotetaan sähköpostitse.

HIPPO-OMATOIMIHARJOITUKSET 29.3. ALKAEN

Hippo-omatoimiharjoitukset ovat perheille tarkoitettuja omatoimitreenejä. Huoltajaa suositellaan mukaan suunnistamaan, vaikka harjoitukset ovatkin suunniteltu helpoiksi turvalliseen maastoon. 

Ratavaihtoehdot: Hippo ja Turbo. Hippo-rata on erittäin helppo selkeisiin kohteisiin tukeutuva rata, joka soveltuu erityisesti perheen pienimmille. Turbo-rata on helppo suunnistusrata turvallisessa maastossa, joka sopii kokeneille Hipoille ja kaikille Turboille. 

Kartta: Omatoimiharjoituksiin ilmoittautuneet saavat ohjeet ja kartan sähköpostilla. Kartta tulee tulostaa itse. Erityisesti Hippojen karttaa voi käyttää myös puhelimen tai pädin avulla. 

Ilmoittautuminen: TÄSTÄ LINKISTÄ 

Kevätyön Viesti 10.4.2020
Yhteistyössä
Lomakeskus Koivukankare