Ohjeet talkoolaisille

Tervetuloa mukaan rakentamaan Turku- ja Talvirasteja. Talkoolaisten avulla pystymme järjestämään kuntosuunnistuksen tapahtumia laadukkaasti, joten jokainen tehty talkoovuoro on iso apu seuralle.

Alla on ohjeita eri tehtäville. Mikäli herää kysyttävää, voit aina laittaa viestiä: Jarmolle tai soittaa: 040-573 4707 tai tulla rastien yhteydessä juttelemaan talkoolaisille.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua laittamalla nimesi kalenteriin. Kalenterin löydät täältä: https://tus.fi/kunto/talkoorekisteri/

Parkkiohjaus

Tule tapahtumapaikalle n. 15 min ennen tapahtuman alkua. Parkkiohjausta varten saat kyltin ja ohjeet siitä, miten autot kannattaa parkkialueelle sijoittaa. Paikalla on vastaava, joka auttaa alkuun ja tarvittaessa tapahtuman aikana.

Parkkiohjauksesta ehdit vielä itse hyvin suunnistamaan maksutta. Parkkiohjauksesta saat palkkioksi 2 oranssia lippua itsesi tai perheesi käytettäväksi.

Karttamyynti

Tule tapahtumapaikalle n. 15 min ennen tapahtuman alkua. Karttamyynnissä otat vastaan maksun ja ohjeistat ottamaan kartan ja mahdollisen laina-emit:in. Myös sarjalippujen myynti on karttamyynnin vastuulla. Paikalla on vastaava, joka auttaa alkuun ja tarvittaessa tapahtuman aikana.

Karttamyynnistä ehdit vielä hyvin itsekin suunnistamaan maksutta. Karttamyynnistä saat palkkioksi myös 2 oranssia lippua itsesi tai perheesi käytettäväksi.

Tulospalvelu

Tulospalvelu hakee tulospalvelun tietokoneen (kysy Jarmolta koneen sijainnista). Tarkista että kone on kunnossa, ladattu. Tapahtuman aikana tulospalveluun kirjataan sekä lähtö- että maalileimaukset. Lataa kone tapahtuman jälkeen seuraavaa tapahtumaa varten ja palauta kone sovittuun paikkaan. Tutustu ohjeisiin jos olet ensimmäistä kertaa https://tus.fi/kunto/talkoorekisteri/ Lisätietoja saa Jouni Laaksoselta. 

Tulospalvelusta saat palkkioksi 5 oranssia lippua itsesi tai perheesi käytettäväksi.

Vastaava

Vastaavan tehtäviin kuuluu ennen tapahtumaa mahdollisesti tarvittavien lupien hoito (maasto, keskus, pysäköinti, yksityistiet). Vastaava hankkii myös tapahtumaan tarvittavat toimitsijat (kartanmyynti, pysäköinti, tulospalvelu). Tapahtumasta tehdään myös ilmoitukset Turun Sanomien seurat-palstalle tapahtumaa edeltävän päivän lehteen. (ts.urheilu@ts.fi).

Tapahtumaan vastaava tuo tarvittavan kaluston tapahtumapaikalle, lataa maksupäätteen, puhelimen ja varavirtalähteen. Vastaava hoitaa myös opastuksen tapahtumapaikalle. 

Tapahtuman jälkeen vastaava tilittää tapahtuman käteistuoton seuran pankkitilille, tekee tapahtumaraportin (löytyy materiaalipankista tai Jarmolta) ja lähettää se raportissa mainituille henkilöille. Kertyneet maksuliput toimitetaan Jorma Paldaniukselle. 

Vastaavana saat palkkioksi 5 oranssia lippua itsesi tai perheesi käytettäväksi.

Ratamestari

Ratamestarin töihin kuuluu ratojen suunnittelu ja Condes-tiedoston radoista toimittaminen Eero-Antti Lonka:lle, joka viimeistelee kartat tulostusta varten. Ratamestari hakee kartat painosta (Grano) ja toimittaa ne karttamyyntiin. Tapahtumapäivänä ratamestari vie rastit maastoon ja tapahtuman jälkeen hakee ne pois.

Jos olet ensimmäistä kertaa ratamestarina, kysy Jarmolta lisätietoja. 

Jos olet kiinnostunut ratamestaroinnista, seura tarjoaa ratamestarikoulutuksen jäsenilleen. Lisätietoja voi kysyä Jarmolta tai Eero-Antilta.

Ratamestaroinnista saat 10 kappaletta oransseja lippuja itsesi tai perheesi käyttöön.

Yhteistiedot

Sini Mäenanttila, Kuntojaoston puheenjohtaja
sini.maenanttila@gmail.com  040-701 1038

Jarmo Jerkku
jarmo.jerkku@gmail.com 040-573 4707

Jorma Paldanius
jorma.pal@gmail.com  040-082 8792

Eero-Antti Lonka
eki.lonka@gmail.com  050-305 8561

Jouni Laaksonen
jouni.t.laaksonen@gmail.com  040-523 8538

Yhteistyössä