Turun Suunnistajat

Hippo-suunnistuskoulu

Turun Suunnistajien lasten ja nuorten suunnistusharjoitukset eli Hippo-suunnistuskoulu sopii sekä uusille lajista kiinnostuneille että jo lajiin tutustuneille lapsille. Suunnistuskoulussa harjoitellaan suunnistuksen perustaitoja ja liikutaan monipuolisesti elämyksellisten ja pelillisten harjoitteiden avulla.

Hippo-suunnistuskoulun kevätkauden harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.00 Turun seudulla. Paikat ilmoitetaan erillisessä ohjelmassa. Harjoitukset alkavat yhteisellä kokoontumisella, jonka jälkeen jakaudutaan ryhmiin. Jokaisessa harjoituksessa on monipuolinen alkuverryttely tai fysiikkaosuus, suunnistusharjoitus ja harjoituksen läpikäynti. Lopuksi ilmoittaudutaan Timo-jäsenkirjurille. Harjoitus kestää n. 1,5h. Kotiin voi lähteä omassa tahdissa, kun on ilmoittautunut kirjurille.

Hippo-suunnistuskoulun ryhmät ovat Mini-Hipot (alle kouluikäiset vanhempien kanssa), Hipot (7-9v.), Turbo-Hipot (9-11v.) ja Nuoret(11-16v.). Ryhmät noudattelevat suunnistuksen Urheilijan polkua (KiHu / SSL).

Mukaan harjoituksiin tarvitset hyvät ulkoilukengät (lenkkarit/vaelluskengät/nastarit), pitkät urheiluhousut, säänmukainen paita tai takki, kompassi (suositeltava yli 10-vuotiailla), Emit (jos sinulla on oma).

Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Uutena harrastajana voit tulla paikalle noin 10 minuuttia ennen tapahtuman alkua, jolloin ohjaajat opastavat oikeaan ryhmään ja auttavat alkuun uudessa harrastuksessa. Voit kokeilla harrastusta muutaman kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen tulee liittyä jäseneksi ja maksaa lasten toimintamaksu

Toimintamaksu on 80€ + 10€ jäsenmaksu / vuosi. Maksu tulee olla suoritettuna viimeistään kahden tutustumiskerran jälkeen jäsentilille. Lisätiedot maksuista löydät täältä (tus.fi > Lapset&Nuoret > Maksut ja ilmoittautuminen) ja Hippo-suunnistuskoulun kausitiedotteesta.

Tiedottaminen tapahtuu TuS:n nettisivuilla ja lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse nuoriso- ja jäsenet-listan kautta. Mikäli et saa sähköpostitiedotteita, vaikka olet liittynyt jäseneksi, ota yhteyttä Timoon (timo.heinonen(at)tus.fi). Tarkistathan myös roska- ja mainospostikansion.

Kevään ohjelma

(Muutoksia saattaa tulla, tarkistathan paikan aina ennen harjoituksia nettisivuilta!)

8.4.  Hippo-suunnistuskoulu Ilpoisten koulu, Lauklähteenkatu 13 

15.4. Hippo-suunnistuskoulu Ilpoisten koulu, Lauklähteenkatu 13 

22.4. 2. pääsiäispäivä (ei harjoituksia)  

29.4 Hippo-suunnistuskoulu Viheriäinen, Perttalantie Raisio

1.5. TuS:n järjestämät Turkurastit, Nummenpakan koulu (omatoimiharjoitus)

6.5 Hippo-suunnistuskoulu Vaisaaren koulu, Juhaninkuja 4 Raisio / Varsinais-Suomen aluemestaruuskilpailut Liedossa (H/D12-)

13.5. Nuorten aluekilpailu, Raisio Mylly 

15.5. TuS:n järjestämät Turkurastit, Lausteen koulu (omatoimiharjoitus)

18.5. Särkänniemi-suunnistus kisamatka kaikille Hippokoululaisille!

20.5 Hippo-suunnistuskoulu Lausteen koulu, Turku 

27.5. Nuorten aluekilpailu, Toivonlinnantie 518 Piikkiö (RaPi) - Myös RR- ja saattajasarjat!

3.6. Hippo-suunnistuskoulu Katariinanlaakso, Turku

10.6. Hippo-suunnistuskoulu Pääskyvuori


Tervetuloa mukaan!


Kausitiedote 2019
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut