Turun Suunnistajat SM viestiin laajalla rintamalla

19.9.2020 Heikki Pesola

Huomenna sunnuntaina Pöytyällä järjestettävää viestisuunnistuksen SM-kilpailua voidaan hyvällä syyllä pitää 10milan, Jukolan ja 25mannan peruttua tämän kauden tärkeimpänä viestinä. Vaikka kuntaliitos Pöytyään on tapahtunut jo toistakymmentä vuotta sitten ovat Yläneen maastot edelleen suunnistuspiireissä käsite ja nauttivat arvostusta yli puoluerajojen. Yläneen maastoissa tällä vuosituhannella järjestettyjen tapahtumien lista antaa myös edellä mainitusta vahvaa osviittaa: Fin5, 2-ryhmän SM-viesti, SM pitkä sekä Finnspring- tapahtumat. Edellä mainituista seikoista huolimatta tällä kertaa arvokisamaastoksi on löytynyt kokonaan uusi alue Korkeakoskenvuoren ympärillä. Karttapalat ja ratamestarin ennakot antavat kuitenkin osviittaa, että taattua Ylänettä on luvassa. Keskimäärin maastot Yläneellä ovat jonkin verran teknisempiä, maastopohjaltaan raskaampia ja peitteisempiä kuin aivan Varsinais-Suomen rannikolla olevat maastot. Turun Suunnistajat on pyrkinyt saamaan SM-viestiin parhaat mahdolliset ja iskukykyiset joukkueet jalkeille. Seuraavassa TuS:n joukkueet huomiseen viestiin. Ei muuta kuin viestit seurantaan huomenna!

H21 TuS 1: Valtteri Kankainen, Justus Vuori, Oskari Nummelin, Mikko Huhtinen

H21 TuS 2: Ville Kinnala, Saku Valkila, Kalle Kinnala, Juho Rajaniemi

D21 TuS 1: Enni Jalava, Heini Rintanen, Emmi Haavisto

D21 TuS 2: Riikka Ajalin, Sonja Julkunen, Venla Kinnala

D21 TuS 3: Ella-Noora Rahkola, Hanne Manderbacka, Ilona Haapasaari

H18 TuS: Leevi Röntynen, Aleksi Välimaa, Touko Seppä

H16 TuS: Oskari Kalliokoski, Joonas Paananen, Sakari Holmroos

D18 TuS: Henna Rantala, Elli Kyläkoski, Alina Lounela

Lisäksi Turun Suunnistajilla ikäsarjojen viesteissä mukana seuraavat joukkueet:

H45 TuS 1: Pasi Rantala, Teemu Toivonen, Juha Vaininen

H45 TuS 2: Olli Kara, Tatu Teriö, Orvo Moisio

H50 TuS: Janne Salmi, Jani Laine, Marko Virta

H75 TuS: Jorma Paldanius, Kalevi Moisio, Olli Lehtinen

D45 TuS: Reetta Kyläkoski, Maija Huhtala, Marika Laine

Yhteistyössä