Touko EM-kisoihin!

20.4.2021 Heikki Pesola

Suunnistavan maailman odotetuin uutinen oli tänään Suomen joukkueiden julkistaminen EM-kisoihin. Liiton valintaryhmä valitsi kahdeksan miestä ja kahdeksan naista Sveitsin Neuchatelissa 13.-16.5. pidettäviin EM-kisoihin. Turun Suunnistajien kannalta lista oli mieluista luettavaa, sillä Touko Seppä valittiin mukaan miesten EM-joukkueeseen! Maajoukkueen päävalmentaja Fredric Portin kuvaili liiton tiedotteessa valinnoissa painottuneen viime vuoden kansainvälisten kilpailujen puuttuessa erityisen vahvasti sunnuntain sprinttikatsastus ja nimenomaan sen aamupäivä, joka olikin virallisella katsastuskilpailun statuksella järjestetty. Näiden kriteerien valossa kilpailussa jaetulle kakkostilalle neljä sekunttia kärjen takana sijoittuneen Toukon valinta oli ilmeinen. Liiton tiedotteen mukaan maajoukkueen on tarkoitus lähteä Sveitsiin jo hyvissä ajoin osallistuen muun muassa 9.5. pidettävään Sveitsin mestaruusprinttiin. Mielenkiintoisia viikkoja siis luvassa!

Yhteistyössä