Joulujuhlassa palkittiin kauden parhaimpia

18.12.2021 Henna Sundell

13. joulukuuta vietettiin Turun Suunnistajien joulujuhlaa perinteisissä merkeissä Turun Kristillisellä opistolla. Palkitsemisien lisäksi tänä vuonna tarjoiltiin jouluruoka kiitoksena SM-keskimatkan järjestämisestä. Ohjelmassa oli lisäksi nuorisojaoston järjestämä suunnistusaiheinen musavisa ja perinteinen joulupukin vierailu.

Juhlassa palkittiin seuranmestarit, menestyneet juniorit, kansallisiin kilpailuihin osallistuneet H/D 10-sarjan suunnistajat, SM- ja MM-menestyjät sekä jaettiin perinteiset kiertopalkinnot. Uutena palkintona jaettiin nuorten ryhmän itse äänestämä ”Kiva harjoituskaveri” -palkinto. Kuvassa uudet kiertopalkintojen saajat: Tyttöjuniori Elli Kyläkoski, Poikajuniori Sakari Holmroos, Tyttöorava Emily Tasala, Poikaorava Daniel Stenholm, Vuoden harjoittelija Oliver Laine, Kiva harjoituskaveri Joonas Rikkonen ja Vuoden Juniorivalmentaja Sari Stenholm.

Kiertopalkintojen saajat

SM- ja MM-menestyjät kukitettiin stipendien kera. Tänä vuonna paikalle pääsivät vain SM-plaketisti Elli Kyläkoski ja Nuorten MM-mitalisti Touko Seppä.

12-16-sarjalaiset menestyneet suunnistajat palkittiin pienin pokaalein. Palkinnon saivat tänä vuonna: Lucas Vartiainen, Daniel Stenholm, Elli Kyläkoski, Martta Korte, Emily Tasala, Ella Tetri ja Iiro Lähteenmäki. Lisäksi kaikki paikalla olleet H/D10-sarjalaiset tänä vuonna kansallisiin kilpailuihin osallistuneet palkittiin pienin pokaalein.

Yhteistyössä