Lumonite ja Turun Suunnistajat solmivat pitkän yhteistyösopimuksen

10.2.2023 Tatu Teriö

Suunnistusmaailman huippuvalaisimia toimittava Lumonite (Handshake Finland Oy) ja Turun Suunnistajat ovat allekirjoittaneet 10.2.2023 reilun kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus ulottuu aina Kuopiossa pidettävien suunnistuksen MM-kilpailuihin saakka.

Sopimuksen myötä seura varmistaa edustusurheilijoilleen lajin parhaat valaisimet ja oheistarvikkeet, eikä menestys ainakaan valoista ole kiinni. Turun Suunnistajat väläyttivät jo hyvää yösuunnistusmenoaan vuoden 2022 Viestiliigan päätöskisassa. Tästä on hyvä jatkaa matkaa pimeillä rastiväleillä kohti suurviestien kärkeä.

Turun Suunnistajat kiittää yhteistyökumppaniaan luottamuksesta seuraa kohtaan ja toivottaa Lumoniten tervetulleeksi mukaan matkallemme.

Turun Suunnistajat

Yhteistyössä