Kesätöihin Turun Suunnistajiin

14.3.2023 Laura Jerkku

Turun Suunnistajat palkkaa yhden 15–17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Turun Seudun kesätyötuella. 

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu avustavat tehtävät kesäkaudella esimerkiksi erilaisissa lapsille ja nuorille suunnatuissa tapahtumissa, kuten Kompassi-kisassa 14.6. ja Kompassi-leirillä 1.–2.8. sekä suunnistuskoulussa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi rastien vientiä ja hakua, apuohjaajana toimimista sekä muita käytännön työtehtäviä. Tarpeen mukaan kesätyöntekijä voi avustaa myös seuran järjestämissä kuntosuunnistustapahtumissa kartan myynnissä sekä rastien viennissä ja haussa. Työtehtävät tarkentuvat valitun kesätyöntekijän vahvuuksien sekä seuran tarpeiden mukaan.

Työtehtävä vaatii suunnistuksen perustaitojen hallitsemista, hyvää yhteistyökykyä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Eduksi katsotaan ratamestarikokemus ja kokemus lasten kanssa toimimisesta. Työntekijän tulee täyttää 15 vuotta vuoden 2023 aikana, eikä hän saa olla yli 18-vuotias kesätöissä ollessaan.

Työaika voidaan sopia joustavasti valitun työntekijän kanssa. Työaika voi jaksottua eri viikoille usealle päivälle. Yhteensä työaika on 2 viikkoa (30 h/viikko). Työ sijoittuu Turun seudulle ja painottuu arki-iltoihin (lukuun ottamatta Kompassi-leiriä). 

Turun Seudun Osuuspankki lahjoittaa kesätyöpaikan palkan Turun Suunnistajille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 14.4.2023 mennessä Lauralle sähköpostitse osoitteeseen laurajerkku@hotmail.com. Kerro hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut työpaikasta, miksi juuri sinä olisit siihen sopiva ja millaisia taitoja sinulla on. Ilmoitathan myös, jos sinulla on tiedossa ajankohtia, jolloin et voi tehdä työtä (leiripoissaolot yms.). Muista laittaa hakemukseen yhteystietosi (nimi, syntymäaika, osoite, puhelin ja sähköposti).  

Osuuspankin tuella muutkin alueen yhdistykset tarjoavat kesätöitä nuorille. Voit hakea useampaakin kampanjan kesätyöpaikkaa, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan. Listan kaikista tarjolla olevista työpaikoista löydät täältä: https://www.op.fi/web/op-turun-seutu/kesaduuni 

Tsemppiä kesätyönhakuun! 

Lisätietoja työpaikasta antaa Laura Jerkku (laurajerkku@hotmail.com / 040 091 6110). 

Yhteistyössä