Aikuisten suunnistuskurssi

17.4.2023 Jarmo Jerkku

Turun Suunnistajat järjestää aikuisten suunnistuskurssin toukokuun aikana. Kurssilla opitaan lajin alkeet tai syvennetään jo opittua taitoa sujuvampaan suunnistukseen.

Ensimmäinen kokoontuminen on 9.5. Turun Kristillisellä opistolla klo 17.30. osoitteessa Lustokatu 7. Jokainen kerta aloitetaan pienellä teorialla ja sen jälkeen siirrytään metsään opettelemaan kokeneiden ohjaajien kanssa päivän teemaa.

Ohjelma; aloitus 17.30. Kesto n. 2 h.

  • 9.5. Turun Kristillinen opisto. Kartta ja karttamerkit
  • 11.5. Impivaaran liikuntakeskus. Suunnistusajattelu ja suunnassa kulkeminen
  • 17.5. Kultanummen kenttä. Tutustuminen kuntorasteihin, maaston muodot ja suunnistus joko ohjaajan kanssa tai itsenäisesti.

Kurssi sisältää, opetuksen, kartat, ennakkomateriaalin ja 17.5. kerralla osallistumisen Turku-Rasteille. Lisäksi jokainen kurssilainen saa yhden kuntorastit lipukkeen, jolla voi osallistua Turku-Rasteille itsenäisesti milloin haluaa. Kurssin hinta on 70€. Kurssi maksetaan ensimmäisen kerran yhteydessä, kortilla, MobilePayllä, yleisimmillä liikuntaeduilla tai käteisellä.

Ilmoittautuminen tapahtuu 7.5. mennessä sähköpostilla jarmo.jerkku@gmail.com Samasta osoitteesta saa lisätietoa. Kurssille mahtuu noin 25 uutta suunnistajaa.

Tervetuloa suunnistuksen maailmaan!

Yhteistyössä