Turun Suunnistajat hakee kesätyöntekijöitä

17.4.2023 Laura Jerkku

Turun Suunnistajat palkkaa kaksi 15–29-vuotiasta nuorta kesätöihin kahdeksi viikoksi seurojen kesätoiminnan avustuksella. Seurojen kesätoiminnan avustus on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää avustusta, jota Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) jakaa edelleen Lounais-Suomen alueen liikunta- ja urheiluseuroille. 

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu avustavat tehtävät kesäkaudella esimerkiksi erilaisissa lapsille ja nuorille suunnatuissa tapahtumissa, kuten Kompassi-kisassa 15.6. ja Kompassi-leirillä 1.–2.8. sekä suunnistuskoulussa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi rastien vientiä ja hakua, apuohjaajana toimimista sekä muita käytännön työtehtäviä. Tarpeen mukaan kesätyöntekijät voivat avustaa myös seuran järjestämissä kuntosuunnistustapahtumissa kartan myynnissä sekä rastien viennissä ja haussa. Työtehtävät tarkentuvat valittujen kesätyöntekijöiden vahvuuksien sekä seuran tarpeiden mukaan.

Työtehtävät vaativat suunnistuksen perustaitojen hallitsemista, hyvää yhteistyökykyä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Eduksi katsotaan ratamestarikokemus ja kokemus lasten kanssa toimimisesta. 

Työaika voidaan sopia joustavasti valittujen työntekijöiden kanssa. Työaika voi jaksottua eri viikoille usealle päivälle. Yhteensä työaika on 2 viikkoa (30 h/viikko). Työ sijoittuu Turun seudulle ja painottuu arki-iltoihin (lukuun ottamatta Kompassi-leiriä).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi seuran sihteerille Laura Jerkulle sähköpostitse osoitteeseen laurajerkku@hotmail.com viimeistään 23.4. Ilmoitathan, jos sinulla on tiedossa ajankohtia, jolloin et voi tehdä työtä (leiripoissaolot yms.). Muista laittaa hakemukseen yhteystietosi (nimi, syntymäaika, puhelin ja sähköposti).  

Lisätietoja työpaikasta antaa Laura Jerkku (laurajerkku@hotmail.com / 040 091 6110). 

Tsemppiä kesätyönhakuun! 

Yhteistyössä