Kutsu kaveri kuntorasteille

9.5.2023 Jarmo Jerkku

Kuntorastikausi on käynnistynyt jo suuressa osassa Suomea. Suunnistusliitto on yhdessä lukuisten kuntorastijärjestäjien kanssa lanseerannut Kutsu kaveri kuntorasteille -kampanjan, jonka aikana suunnistaja saa tuoda kaverinsa kuntorasteille maksutta kokeilemaan lajia.

Kampanja on käynnissä 15.–22. toukokuuta ja siihen osallistuu parikymmentä kuntorastijärjestäjää. Mukana ovat muun muassa suurten kaupunkien tapahtumat kuten Helsingin Suunnistajien Iltarastit, Turku-rastit, Tampereen Iltarastit, Mikkelin Navin iltarastit ja Lahden seudun Päijäthämäläiset iltarastit.

Kampanjan aikana suunnistaja voi tuoda ei-suunnistavan kaverinsa mukaan maksutta. Osallistumismaksu (tapahtumasta riippuen 7–10 €) menee siis vain yhdeltä osallistujalta.

Turun Suunnistajat on yksi mukana olevista järjestäjistä. Kutsu kaveri kuntorasteille Turku-Rastit tapahtuma on keskiviikkona 17.5. ja paikkana Kultanummen kenttä, kartta Pääskyvuori. Paikalle odotetaan paljon suunnistajia, joten osallistuthan kaverin kanssa myös ”Kuljetaan kimppakyydillä kuntorasteille” varjotapahtumaan.

Kampanjan avulla Suunnistusliitto yhdessä kuntosuunnistusjärjestäjien kanssa haluaa madaltaa kynnystä kokeilla lajia: suunnistukseen tutustuminen kaverin kanssa on mukavaa ja helppoa.

Kutsu kaveri kuntorasteille -kampanja kestää reilun viikon ajan maanantaista 15. toukokuuta maanantaihin 22. toukokuuta. Osa maanantaisin tapahtumia järjestävistä seuroista tarjoaa osallistumismahdollisuuden kaverille peräti kahtena maanantaina.

Lisätietoja kampanjasta ja siihen kuuluvista tapahtumista Suunnistus.fi-sivustolla. Kiinnostuneet tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa tapahtumansa mukaan samaisella sivustolla.

Turku-Rastit

Yhteistyössä