Ajankohtaista WMOC 2024 kisasta

18.5.2023 Heikki Pesola

Talven aikana veteraanien MM-kisojen järjestelyt ovat edenneet seurojen yhteistyöllä. Tapahtuman ajankohta on 2.8.-9.8.2024. Kilpailukutsu (bulletin 1) on julkaistu kisan verkkosivuilla http://wmoc2024.fi ja siitä ilmenee yleistiedot kilpailusta. Tapahtuman markkinointi on aloitettu ja ilmoittautuminen alkaa elokuussa 2023. 

Turun Suunnistajissa on vauhdissa 3.-4.8. järjestettävien sprinttikisojen valmistelut. Kilpailunjohtajina sprinteissä toimivat Pasi Rantala ja Joni Holmroos. Seuran jäseniä tarvitaan runsaasti kisan talkootehtäviin, joten laitathan päivämäärät nyt jo kalenteriin. 

Järjestävien seurojen kesken on sovittu, että  oman seuran vastuulla olevien kisojen talkoisiin osallistuvat jäsenet voivat osallistua muihin kisoihin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Turun Suunnistajat voivat halutessaan osallistua maastomatkojen MM-kisoihin 6.-9.8.2024, mikäli ovat mukana sprinttikisojen järjestelyissä. 

Veteraanien MM-sprinttien ja niiden yhteydessä järjestettävän yleisökilpailun järjestelyihin kaivataan lisää tekijöitä jo lähiaikoina. Yleisökilpailun ratamestareiksi eli lasten ja nuorten sekä HD21-sarjojen ratojen suunnitteluun tarvitaan lisävoimia tulevan kesän aikana. Yleisökisan ratamestarit tekevät yhteistyötä pääratamestari Juho Rajaniemen kanssa. Syksyllä 2023 tarvitaan vastuuhenkilöitä monenlaisiin järjestelytehtehtäviin kuten ensiapuun, järjestyksenvalvontaan ja liikenteenohjaukseen. 

Mikäli olet kiinnostunut yllä mainituista tai muista tehtävistä, ilmoittaudu mahdollisimman pian Pasille tai Jonille. Ilmoittautumiset kisaviikon talkootehtäviin kerätään myöhemmin. 

Seurojen yhteisesti järjestettäviin koko WMOC-tapahtumaa koskeviin tehtäviin kuten areenatuotantoon, kuljetuksiin, markkinointiin, viestintään yms tarvitaan edelleen myös vastuuhenkilöitä ja tekijöitä. Näistä voi kysyä lisätietoja Mari Holmroosilta.

terveisin

Pasi, Joni ja Mari 

Yhteystiedot

pasirantala@outlook.com, puh. 0405765578

joni.holmroos@gmail.com, puh. 0503383998

mari.holmroos@gmail.com, puh. 0407289732

Yhteistyössä