Seurailta 4.7.2023 Alppilassa

28.6.2023 Heikki Pesola

Hei

Kaikki Turun Suunnistajat on perheineen tervetulleita vietämään kesäiltaa seuramajallemme Alppilaan ti 4.7.2023 klo 17.00 alkaen. Paikalle voi saapua oman aikataulun mukaan. Sauna on lämmin klo 18-21. Osoite on Rauvolantie 230, Kaarina. Pysäköintitila on rajallista Alppilassa, joten toivottaan, että osa jättää auton parkkiin retkeilyreitin parkkipaikalle Rauvolantie 151, Kaarina.

Tarjolla on suunnistusta, mahdollisuus saunomiseen ja pientä iltapalaa. Alppilassa on tehty pieniä parannuksia varusteluun ja saunaan on hankittu uusi kiuas, joten puitteet seuratoiminnalle ovat parantuneet.

Alppilan hienossa maastossa on aikuisille ja nuorille 2-5 kilometrin suunnistusratoja. Lapsille ja perheille on tarjolla noin 1 km vihikoira-viivasuunnistus. Suunnistuksen sijaan voi myös patikoida retkeilyreitillä tai tulla paikalle vain tapaamaan muita seuralaisia kahvikupin äärelle. Tapahtuma on maksuton.

Karttojen ja tarjoilun määrän arvioimiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista viimeistään sunnuntaina 2.7.2023. Ilmoittautumiset tästä linkistä (perheeltä riittää yksi ilmoittautuminen) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScd8nKtfYg2kmqYySFFYNdXZNc38n_hyZ9KTPsGYMRa3Cr-9Q/viewform?usp=sharing


Ystävällisin terveisin
Johtokunta ja kesätyötekijät

Lisätietoja antaa tarvittaesasa Mari Holmroos puh. 0407289732 / mari.holmroos@gmail.com

Yhteistyössä